ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.9.08

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.....ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ


Πολλά τα θέματα και οι επικυρώσεις του σημερινού Υπουργικού Συμβουλίου .

Συγκεκριμένα, αναμένεται να καλυφθούν οι επτά θέσεις αντιπροέδρων του Αρείου Πάγου.

Πέραν όμως αυτού αναμένουν οι Υπουργοί της κυβέρνησης την κίνηση ή δήλωση "ΜΑΤ" του κου Πρωθυπουργού που θα έχει την πολιτική βαρύτητα στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ούτως ώστε να ανατραπεί...... κατά το δυνατόν το αρνητικό κλίμα της Κυβέρνησης

Πάντως, ο ίδιος ο πρωθυπουργός κρατά τα χαρτιά του κλειστά, καθώς -σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το Mega- δεν συζήτησε για την τοποθέτηση που θα πραγματοποιήσει στο Υπουργικό Συμβούλιο ούτε με τους στενούς συνεργάτες του, γεγονός που ενισχύει τα σενάρια περί νέας παρέμβασής του, δεδομένου ότι η εμφάνισή του στη ΔΕΘ, δεν φαίνεται να ικανοποίησε τους πολίτες, όπως και αρκετά στελέχη και βουλευτές του κόμματός του.

ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ!!!!! ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΝΑΠΟΘΈΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!!!!!

ΑΣΎΜΜΕΤΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: