ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.9.08

"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΜΗΛΟΣ....."


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


"Πολύς λόγος γίνεται για την περιβαλλοντολογική καταστροφή που έχει επιφέρει η "αμαρτωλή" εταιρία S&B του κυρίου Κυρικόπουλου στην Μήλο.

Πολύ καλά κάνουν και οι καταγγελίες αναδύονται μέσω των blogs όπως και το δικό σας, όμως με αφορμή ότι μεγάλης αναγνωσιμότητας blogs ασχολούνται με την "πολλές αμαρτίες περιπεσούσα εταιρία" και μόνον τώρα...... με την νήσο Μήλο με ώθησε στην εκφορά του παραπόνου μου.

Η εταιρία S&B δεν επιφέρει μόνον στην Μήλο περιβαλλοντολογική καταστροφή .

Ο Ν.Φωκίδας και συγκεκριμένα τα δάση των ορεινών όγκων νου νομού τελούν αντικείμενα "βιασμού" από την εν λόγο εταιρία.

Ως μόνιμος κάτοικος του νομού έχω βιώσει απόλυτα τις περιβαλλοντολογικές ατασθαλίες της εταιρίας και όχι μόνον, αφού η Φωκίδα συρρικνώνεται κάτω από ένα "σχέδιο" δεκαετιών που στην εφαρμογή του συνετέλεσαν όλες οι κυβερνήσεις προστατεύοντας την εταιρία του κυρίου Κυριακόπουλου και υποβιβάζοντας τον λαό της Φωκίδας ώστε να εξαρτάται και μόνον εργασιακά από την εταιρία και να μην αρθρώνει λόγο για αυτά που βλέπει αλλά και αυτά που νοιώθει.

Καταγγείλετε το κράτος που πάντα προστάτευε τον κύριο Κυρικόπουλο και την εταιρία του όχι μόνον για το περιβάλλον αλλά για το κράτος Κυριακόπουλου που ως εργοδότης με τον εκβιασμό της πείνας στον λαό της Φωκίδας τους έχει ως άλλος τσιφλικάς στην δούλεψη του με 700 € και με "omerta" για τα εργατικά ατυχήματα εντός των στοών εξόρυξης βωξίτη. "

Δεν υπάρχουν σχόλια: