ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.9.08

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΤΑΜΠΕΛΑΣ


Οι άλλοτε επικροτούμενες "παραστάσεις"

του καταλληλότερου Ηθοποιού της

Νέας Διακυβέρνησης έβρισκαν το ακροατήριο "σύμφωνο" του "σεναρίου", της "σκηνοθεσίας" , αλλά και της "υποκριτικής τέχνης"...., που παρακαμπτόταν λόγο ταλέντου, δίνοντας την θέση στην αληθοφανή έκδοση του υποσχόμενου πολλά "σεναρίου"και στην αόρατη προσδοκώμενη ελπίδα των παρατηρητών.


Η "σεμνότητα και ταπεινότητα" της Υπόκλιση στο ακροατήριο δεν έκρυβε ποτέ την εγωκεντρική διάθεση του Ηθοποιού που εκδηλώνοντας την στην Θεσσαλονίκη ...σίγουρος πλέον για την διάθεση του ακροατηρίου....εισηγήθηκε την "υπομονή" τους ,υποσχόμενος καλήτερες "παραστάσεις".


Το ΛΑΘΟΣ δεν ήταν στο προτεινόμενο "νέο σενάριο" ήταν στο "αταίριαστο σενάριο" στον επίδοξο για ΟΣΚΑΡ ηθοποιό, που οι έως τώρα καλοπαιγμένοι από αυτόν ρόλοι του είχαν πείσει το ακροατήριο για το νέο ανατέλλον ΑΣΤΡΟ.



Ο

ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: