ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.9.08

ΑΠΕΤΑΞΑΜΙΝ ΤΙΣ..."ΚΑΚΕΣ" ...ΠΑΡΕΕΣ


Κατόπιν της συνάντησης Τραγάκη με τον Πρωθυπουργό αλλά και δεδομένης της φυσικής ανησυχίας στην κυβερνητική παράταξη μετά την δημοσιοποίηση της δημοσκόπησης που φέρει ως πρώτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ με διαφορά 2% ο καταλληλότερος απεφάνθη ότι η «μαγιονέζα» έκοψε λόγο των συναναστροφών του.





Για να σωθεί θα «κόψει» τις κακές παρέες που έχουν βαλθεί να του χαλάσουν την τόσο προσεκτικά στημένη προσωπικότητα του.


Πιστός στις παραδόσεις αλλά και στις λαϊκές ρήσης έχει εμπεδώσει το ….κάλιο να σου βγει το μάτι παρά το όνομα………. καθώς φαίνετε πως η κίνηση ματ που αποσκοπεί να κάνει για την αναστροφή του κλίματος είναι ο ανασχηματισμός προκειμένου τα «κακά» παιδιά της κυβέρνησης του να πάνε σπίτι τους.


Έχει καταλάβει το κριτικό πνεύμα ως επί του πλείστον του εκλογικού σώματος.

Αξιολογεί "φωτογραφικά" οχι .....πολιτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: