ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.9.08

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται


Γιώργο Παπανδρέου,
ορισμένα “βαρίδια” υπάρχουν και στον τομέα των μπλόγκ.
Δεν εννοώ τους ανόητους και αυτοαποκαλούμενους «πράσινους μπλόγκερς», που μέχρι τώρα προσφέρουν χείριστες υπηρεσίες στο ΠΑΣΟΚ και σ’ εσένα προσωπικά, αφού στο όνομά σου διαπράττουν «ατοπήματα»…
Ούτε θα αναφερθούμε στις γκάφες ολκής: (Συνέδριο ΠΑΣΟΚ, Συνέδριο Διεθνούς, εκδρομή στις Βρυξέλλες…).
Απλά, στο ότι μια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (η κα. Γιαννακά, με άσκηση ποινικής δίωξης με αυτόφωρο!) και ένας πολιτευτής της δεξιάς, ναι ο γνωστός Δ. Πελέκης, της ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗΣ “οικογένειας” Βουλγαράκη (με αστική δίωξη… ο πονηρός «κύριος»!), διώκουν λες και είναι εγκληματίας, έναν μπλόγκερ.
Πέρα από το γελοίο της υπόθεσης, τόσο για τους δήθεν “αδέκαστους” δικαστές, αλλά πολύ περισσότερο για τις αρχές καταστολής της “αστυνομίας”, ένας νεαρός φοιτητής (23 χρονών) ήταν πολύ «ενοχλητικός» για τους βαρόνους της πολιτικής ζωής της Αιτωλοακαρνανίας. Έβγαζε μια εφημερίδα που ξεπερνούσε σε πωλήσεις ακόμη και τις αθηναϊκές και το μπλόγκ του, αν και απλώς αναδημοσίευε επιλεγμένες ειδήσεις από αθηναϊκά έντυπα, ήταν μια άλλη φωνή.
Έτσι, έπρεπε να φιμωθεί!
Η μέθοδος: αστυνομία (δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος) και «δικαστές».
Οικονομική εξόντωση και εξαθλίωση!
ΝΤΡΟΠΗ!
Τέλος, δεν νομίζουμε ότι θίγεται η τιμή και υπόληψη ενός βουλευτή αν γράψει κάποιος ότι στήριζε τον κ. Βενιζέλο, μέχρι να δει τις δημοσκοπήσεις και να «γυρίσει» υπέρμαχος του Γ. Παπανδρέου. Δεν είναι και δυστυχώς δεν θα είναι, ούτε η/ο πρώτος/η, ούτε ο/η τελευταίος/α.
Μήπως αυτό δεν ίσχυσε και στην περίπτωση αυτής της κυρίας; Δεν ζούμε στον Άρη!Να λοιπόν μια καλή ευκαιρία στους «πράσινους μπλόγκερς» να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, να στιγματίσουν τη βουλευτίνα, σύμμαχο του γνωστού Δ. Πελέκη.
Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη µου
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: