ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.10.08

"ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ" ΤΟ 6ο ΚΟΜΜΑ;;;;;



Διαβάστε!!!!!!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟ ΑΡΘΡΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΓΛΩΣΣΑ".

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ "ΓΡΑΜΜΗ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΝ 6ο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


"Οι Οικολόγοι Πράσινοι θεωρούν ότι η γλώσσα, ανεξαρτήτως από πόσους και ποιους ομιλείται, είναι πλούτος αλλά και δικαίωμα, σύμφωνα και με τις διεθνείς συμβάσεις.


Οι Οικολόγοι Πράσινοι με την ευκαιρία της "Ευρωπαϊκής Μέρας των Γλωσσών", καλούν την κυβέρνηση να υπογράψει και να εφαρμόσει την «Ευρωπαϊκή Χάρτα για τις περιφερειακές και μειονοτικές γλώσσες».


Σε ευρωπαϊκό επίπεδο επιδιώκεται η προστασία των γλωσσών που ομιλούνται πλέον από λίγους ώστε να μην εξαφανιστούν.


Αν κάποιες γλώσσες αντιμετωπίζουν κίνδυνο εξαφάνισης πρέπει να τις προστατέψουμε προωθώντας κατάλληλες πολιτικές και στηρίζοντας της με πρακτικά μέτρα.


Οι Οικολόγοι Πράσινοι θεωρούν ότι η πολιτική της Ελλάδος στο θέμα είναι ...κοντόφθαλμη και φοβική"


Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ .....ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ "ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ"......ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΑΝΤΕΘΝΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: