ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.10.08

ΤΟ ΨΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ "ΑΣΥΛΟ" ΣΤΟ "ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ"

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Προς Διεύθυνση Ψ.Ν.Α.

[ Ψυχιατρικό Νος/μείο Αθηνών ]

Λ.Αθηνών 374 –Δάσος Χαιδαρίου - Δαφνί

κ.Κοσμόπουλο Αθανάσιο Νέα Σμύρνη, 24/10/08

Κύριε

Από 06/10/08 και κάτω από περίεργες – σκοτεινές – συνθήκες, παρέχεται «άσυλο» στον ΜΠΙΚΑ Κωνσταντίνο του Σωτηρίου και της Μαρίνας, τέως Δικηγόρο Αθηνών, ο οποίος έχει διαπράξει σε βάρος μου αλλά και σε βάρος τρίτων ανυποψίαστων πελατών του, σωρείαν κακουργηματικών πράξεων [ υπεξαιρέσεις χρημάτων, έκδοση πλαστών βεβαιώσεων, παραποίηση εγγράφων κ.λ.π.] ως άλλωστε περιγράφονται στην εφημερίδα «ΕΣΠΡΕΣΣΟ» της 23/10/08,αντίγραφον της οποίας σας αποστέλλω.

Προ μηνός περίπου ,όταν απεκαλύφθησαν οι απάτες του, και ο διωγμός του από τους εξαπατηθέντες πελάτες του έφθασε στο Ζενίθ, με σκακιστικές ενέργειες φρόντισε και έκλεισε το γραφείο του, κατέθεσε την ταυτότητά του στον Δ.Σ.Αθηνών και υπέβαλλε το αίτημα πρόσκαιρης συνταξιοδότησής του – αν και 38 ετών - παράλληλα δε έπαυσε να μένει με την οικογένειάν του στο σπίτι του και κρυβόταν επιμελώς στο Πόρτο Ράφτη τα βράδυα.

Παράλληλα και προς αποφυγήν πιέσεων στην σύζυγόν του, «κατασκεύασαν» εικονική αίτηση διαζυγίου.

Όταν όμως έγινε γνωστός ο τόπος διαμονής του και για να αποφύγει το λιντζάρισμα από τους εξαπατηθέντες πελάτες του, αλλά και για να μειωθούν στο ελάχιστο οι ποινικές του ευθύνες ,συσκέφθησαν οι γονείς του, σύζυγός του και δικηγόροι τους, να φιλοξενηθεί στο ίδρυμά σας για δύο με τρείς μήνες, προφασιζόμενος νευροφυτικές διαταραχές.

Χωρίς να γνωρίζω ποιός ή ποιοί ιατροί του ιδρύματός σας τον συνέδραμαν προς τούτο, σας επισημαίνω την παρατυπίαν αυτή και παρακαλώ όπως διατάξετε άμεσσα την απομάκρυνσή του από το ίδρυμά σας, προς αποφυγήν περαιτέρω συνεπειών.

Με εκτίμηση

Ιωάννης Εμμ.Νομικός

6947-692453

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΣ:

1.- Υπουργόν Υγείας κ.Αβραμόπουλο Δημήτριο

2.- Προιστάμμενους Εισαγγελίας Πειραιά & Αθηνών

3.- Δ,Σ. Αθηνών & Πειραιώς

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ "ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ"....ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: