ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.10.08

ΚΑΝΕΝΑ "ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ" ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ!!



Η πρανακριτική επιτροπή θα γκρεμίσει το τελευταίο οχυρό της συντήρησης: την υποκρισία!!

Καμιά λύπηση στους "προσκυνημένους" (που τώρα θυμούνται την "καταγωγή" τους) !! Θ. Κολοκοτρώνης

Σαρωτική Νίκη Πασοκ στις επικείμενες εκλογές !


Τα κοινοβουλευτικά κόμματα και ιδίως της "αριστεράς"θα έχουν ιστορικές ευθύνες αν δώσουν "συγχωροχάρτι" στους φεουδάρχες και αν δεν ψηφίσυν την προανακριτική επιτροπή!! Εργάτες, αγρότες, φοιτητές, διανοούμενοι, υπάλληλοι, υπερδανεισμένοι, άνεργοι, απολυμένοι, αυτόνομοι, αδιάφοροι, όλοι μαζί ενωμένοι, γερά να φύγει η ολιγαρχία μια για πάντα!!

Το συγχωροχάρτι, ήταν ένα έγγραφο το οποίο βεβαίωνε άφεση αμαρτιών και το οποίο χορηγούνταν οι Πάπες έναντι χρημάτων, υποσχέσεων ή άλλων παραχωρήσεων από εκκλησιαστική αρχή. Η πρακτική της πώλησης συγχωροχαρτιών βρήκε ευρεία εφαρμογή στη Δύση ιδίως κατά τον Μαισαίωνα. Αν και καταδικάστηκε επίσημα, η πρακτική αυτή μαρτυρείται στην πράξη έως πρόσφατα. Στην Ορθόδοξη εκκλησία έντυπες ή χειρόγραφες ευχές υπέρ ζώντων και κεκοιμημένων, συχνά με την ονομασία συγχωροχάρτια ή συγχωρητικές ευχές ή και μετριότητες εμφανίστηκαν σποραδικά, με διαφορετικό όμως σκοπό και θεολογικό περιεχόμενο από εκείνα της Καθολικής Εκκλησίας και χωρίς να επιφέρουν οποιαδήποτε αλλαγή στους θεσμούς της μετάνοιας, της εξομολόγησης, της άρσης και λύσης του αφορισμού ή των επιτιμίων, μέσω Οικουμενικής ή έστω τοπικής συνοδικής απόφασης.

Στην περίπτωση που πάρουν συγχωροχάρτι και δεν φύγουν τώρα, θα επανακάμψουν και η χώρα και ο πλανήτης θα βιώσει μια από τις σκληρότερες μορφές τυραννίας με «δήθεν δημοκρατικό πρόσωπο». Εκκατομμύρια «νεοσκλάβοι», υπερχρεωμένοι των ληστρικών τραπεζών θα εργάζονται πεινασμένοι-εξαθλιωμένοι στα Φαραωνικού τύπου εργοστάσια-στρατόπεδα συγκέντρωσης! Περισσότεροι από 7.000.000 ΄Ελληνες είναι υπερδανεισμένοι. Πάνω από 350.000 σπίτια κατάσχονται από τις τράπεζες της φεουδαρχίας που “άπληστη” ροκανίζει και το τελευταίο ευρώ του κοσμάκη, οδηγώντας τον σε αυτοκτονία!!!! ΄Οπως έλεγε και ο Αλκιβιάδης αν δεν επικρατήσουμε θα υποταγούμε!! Εργάτες, αγρότες, φοιτητές, διανοούμενοι, υπάλληλοι, υπερδανεισμένοι, άνεργοι, απολυμένοι, αδιάφοροι, αυτόνομοι, όλοι μαζί ενωμένοι, γερά να φύγει η ολιγαρχία μια για πάντα!!

Η μεσαιωνική φεουδαρχία συνετρίβη κάτω από την επαναστατική δυναμική της Γαλλικής Επανάστασης. Η Μαρία Αντουανέττα, ξόδευε κάθε μήνα 15.000 λίβρες (75.000 ευρώ περίπου), ενώ μεγάλο μέρος του γαλλικού πληθυσμού πέθαινε από την πείνα!!! Ο Λουδοβίκος επιχείρησε να δραπετεύσει απο το Παρίσι ... αλλά συνελήφθη...

Οι νεοφιλελευθεροι ηγέτες σταδιακά περνούν κάποιες φάσεις «άμυνας» και «αυτοσυντήρησης» πριν την τελική συντριβή τους!

Πρώτη φάση: Δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, το ελέγχουμε.

Δεύτερη Φάση: Η κρίση είναι μόνο χρηματοπιστωτικής, δηλ.ρευστότητας, αλλά αντέχουμε, το σύστημα αντέχει.

Τρίτη Φάση: Θα παραιτηθούν κάποιοι Υπουργοί πού παρανόμησαν.

Τέταρτη Φάση: Θα στηρίξουμε τα χαμηλά κοινωνικά στρώματα!!

Πέμπτη Φάση: Φύγε εσύ, έλα εσύ (δικαστικέ λειτουργέ)!

΄Εκτη Φάση: Θα κάμνουμε προανακριτικές – εξεταστικές επιτροπές (αρκεί να κερδίζουμε χρόνο) κλπ...

΄Εβδομη Φάση: Θα κάνουμε εθνικοποιήσεις, αρκεί να μείνουμε στην καρέκλα μας..

΄Ογδοη Φάση: Δεν φταίω εγώ, φταίει ο άλλος, θα μειώσουμε επιτόκια, κλπ...

΄Ενατη φάση: Αφήστε μας να κυβερνάμε ΕΜΕΙΣ ως πρόσωπα και εφαρμόζουμε όποιοι οικονομικό, κοινωνικό σύστημα θέλετε, μόνο και μόνο για την καρέκλα βρε παιδιά!!

Δέκατη Φάση: Δεν υπάρχει δέκατη φάση, τα «σίδερα της φυλακής» είναι για τους φεουδάρχες

Δεν χρειάζονται πλέον «δημοσκοπήσεις» για να επιβεβαιώσουν την αδιαμφισβήτητη – μονόδρομη πλέον (κάτι που είχαμε προειπεί από τον δεκαπενταύγουστο και κανείς δεν μας πίστευε) σαρωτική ΝΙΚΗ του ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές (που ίσως και να είναι πολύ κοντά μας, αν οι κυβερνώντες φύγουν νύχτα σαν τον Λουδοβίκο, που ήδη άρχισε να πραγματοποιείται).
Το λαϊκό ποτάμι είναι πλέον ορμητικότατο τσουνάμι και παρασ
έρν
ει κάθε συντηριτικό εμπόδιο και δεν γυρίζει πίσω!!!
Επιτέλους τέλος. Η Ελλάδα άλλαξε οριστικά και αμετάκλητα σελίδα!!!"

Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ ΔΕΝ ΣΕ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ........ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙΣ!!
ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ!!