ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.10.08

Μήνυμα Χατζηδάκη για την εικόνα της ΝΔ

ANT1

Ο υπουργός Μεταφορών, Κ. Χατζηδάκης, σε ομιλία του σε νομαρχιακή επιτροπή στην Κρήτη, εξαπέλυσε βολές εναντίον στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που με τη συμπεριφορά τους πλήττουν την εικόνα του κόμματος.

Ο κ. Χατζηδάκης στηλίτευσε τις εσωκομματικές «παραφωνίες» από τους «αντάρτες» βουλευτές, αλλά και επιλογές στελεχών στον τρόπο ζωής τους, που έπληξαν τη δημόσια εικόνα της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα τα στελέχη αυτά και τους «αντάρτες» θεωρεί ο κ. Χατζηδάκης για την κακή εικόνα που έχει δημιουργηθεί για την ΝΔ στη βάση του κόμματος.

ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!!!!!!.................

"ΑΡΝΙΑ" Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΔ.....ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ,

ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΟΥ.......ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ "ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ"- "ΑΝΤΑΡΤΕΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: