ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.10.08

Κύριε Υπουργέ της Δικαιοσύνης. Κύριε ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ, ΠΩΣ ανέχεσθε να σας εμπαίζει η "ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ;"

Είναι η 3η !! επιστολή (28/03/08 αρ.πρωτ. 33423 & 5/9/08 αρ.πρωτ.83661) του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Σωτ.ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ πρός την "Αρχή προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα", μέσα σε 1 χρόνο.ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ η "ανεξάρτητη" αυτή αρχή,ΑΓΝΟΕΙ τον Υπουργό και δεν προβαίνει στίς ενέργειες που της συνιστά.Επειδή ΞΕΡΟΥΜΕ ότι η καταγγελία αφορά γνωστό δημοσιογράφο και με δεδομένο ότι εχει υποβληθεί απο τις 8/2/07 !! με αριθ. πρωτ.1017 (δηλαδή πριν απο 20 ΜΗΝΕΣ ! ! ) ΡΩΤΑΜΕ: ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ οι κ.κ. της ΑΡΧΗΣ; ΠΟΥ ΤΟΥΣ "ΚΡΑΤΑΕΙ" ο εν λόγω δημοσιογράφος; ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ; ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: