ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.10.08

Ένοχοι για άρνηση της Γενοκτονίας των Αρμενίων


Δικαστήριο της Ελβετίας έκρινε χθες ένοχους για φυλετικές διακρίσεις τρεις Τούρκους που ισχυρίζονταν πως η Γενοκτονία των Αρμενίων δεν είναι τιποτα περισσότερο από ένα "διεθνές ψέμα".

Στον Αλί Μερκάν, αντιπρόσωπο του τουρκικού Εργατικού Κόμματος στην Ευρώπη, το επαρχιακό δικαστήριο του Γουίντερχουρ επέβαλε πρόστιμο 4.500 ελβετικών φράγκων ($3,900).

Στους δύο συγκατηγορούμενούς του επεβλήθη πρόστιμο 3.600 ελβετικών φράγκων για συνενοχή σε πράξεις φυλετικών διακρίσεων.

Κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων πέρυσι τον Ιούνιο, ο Μερκάν αρνήθηκε την διάπραξη της Αρμενικής Γενοκτονίας από τους Οθωμανούς Τούρκους. Οι άλλοι δύο καταδικασθέντες ήταν συνδιοργανωτές των διαδηλώσεων.

Και οι τρεις δήλωσαν ενώπιον του δικαστηρίου πως είναι έτοιμοι, ανά πάσα στιγμή, να διοργανώσουν εκ νέου διαδηλώσεις και να υποστηρίξουν τις θέσεις τους.

Τον Απρίλιο, ο πρόεδρος της Αρμενίας αποφάσισε να εντείνει τις προσπάθειες για την αναγνώριση των μαζικών σφαγών των Αρμενίων από τους Οθωμανούς ως Γενοκτονία, κάτι που απορρίπτει η Τουρκία.

Κατά τη διάρκεια των ετών 1894 ως το 1917, αρχικά ο Σουλτάνος Αμπντούλ Χαμίτ και κατόπιν η κυβέρνηση των Νεοτούρκων και ο Μουσταφά Κεμάλ, εφαρμόζοντας ένα προμελετημένο σχέδιο, εξόντωσαν συστηματικά πέραν του 1.5 εκατομμυρίου Αρμενίων που κατοικούσαν στα εδάφη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Ως έναρξη της Αρμενικής Γενοκτονίας συμβολικά θεωρείται η 24η Απριλίου του 1915, όταν η ηγεσία της Αρμενικής κοινότητας της Κωνσταντινούπολης φυλακίστηκε και εκατοντάδες Αρμένιοι της Πόλης απαγχονίστηκαν. Ακολούθησαν μαζικές σφαγές του αρμενικού πληθυσμού της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ξεριζωμοί, βασανιστήρια και εκτελέσεις σε στρατόπεδα θανάτου στην έρημο.

Η Τουρκία ισχυρίζεται πως 300.000 Αρμένιοι και ισάριθμοι Τούρκοι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια εμφύλιας διαμάχης, όταν οι Χριστιανοί Αρμένιοι, έχοντας την υποστήριξη της Ρωσίας, εξεγέρθηκαν εναντίον των Οθωμανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: