ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.10.08

Ο ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΙΣ «ΠΛΑΤΕΣ» ΤΟΥ ΥΠΕΧΩΔΕ

Μια αρνητική γνωμοδότηση του Δήμου Κορώνειας και μια αρνητική απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Βοιωτίας που στη διαδρομή της για το ΥΠΕΧΩΔΕ έγινε θετική, ανοίγει το δρόμο στην S&B του κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλου να αποψιλώσει δύο πλαγιές του Ελικώνα στην περιοχή της Βοιωτίας για να εγκαταστήσει νέα μεταλλεία βωξίτη.

Η λαθροχειρία έχει ξεσηκώσει τους κατοίκους που βλέποντας να ξεκινούν πριν από λίγες εβδομάδες οι εργασίες σκαψίματος στο βουνό άρχισαν να αναζητούν το… μίτο της Αριάδνης, γνωρίζοντας ότι για το ένα μεταλλείο (στη θέση Καφενέζα-Όμορφη Λάκα) υπήρχε αρνητική εισήγηση από το Νομαρχιακό Συμβούλιο Βοιωτίας.

Ψάχνοντας το χρονικό των αδειοδοτήσεων της βιομηχανίας του πρώην Προέδρου του ΣΕΒ, οι πολίτες της περιοχής ανακάλυψαν ότι το έγγραφο που είχε αποστείλει το Νομαρχιακό Συμβούλιο στο ΥΠΕΧΩΔΕ, αναφέρει ότι δίνει θετική γνωμοδότηση και για τις δύο εγκαταστάσεις (η δεύτερη είναι στη θέση Άνω Φούσκες και είχε εξαρχής θετική εισήγηση). Ως δια μαγείας δηλαδή η αρνητική γνωμοδότηση έγινε θετική…

Σύμφωνα με την Συμπαράταξη Βοιωτών για το Περιβάλλον, το περασμένο Δεκέμβριο το υπουργείο ενέκρινε τους περιβαλλοντικούς όρους της επένδυσης και για τα δύο μεταλλεία κάνοντας μνεία θετικής γνωμοδότησης και κοινοποιεί την απόφασή του στο νομαρχιακό συμβούλιο.

Δύο μήνες αργότερα, το υπουργείο Ανάπτυξης εκδίδει απόφαση έγκρισης της τεχνικής μελέτης του έργου και στις αρχές Μαϊου, η διεύθυνση δασών Ν. Βοιωτίας παρέχει έγκριση επέμβασης σε δασική έκταση και εν συνεχεία το δασαρχείο Λιβαδειάς υπογράφει το πρωτόκολλο εγκατάστασης της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: