ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.10.08

Επιθέσεις κατά πολιτικών σχεδίαζε η τουρκική Εργκένεκον

Πηγή: Express.gr
Επιστροφή σε «μερική ένταση» για την πολιτική ζωή της Τουρκίας, καθώς χθες ξεκίνησε η δίκη των κατηγορουμένων για συμμετοχή στην οργάνωση Εργκένεκον, στις φυλακές του Σιλιβρί. Μία ιδιαίτερα «πολυάνθρωπη» δίκη, καθώς οι κατηγορούμενοι φθάνουν στους 84 και το κατηγορητήριο αγγίζει τις 25.000 σελίδες.

Τα φερόμενα ως μέλη της οργάνωσης κατηγορούνται ότι προσπάθησαν να ανατρέψουν την τουρκική κυβέρνηση, ενώ μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται απόστρατοι αξιωματικοί, αρκετοί πολιτικοί, δικηγόροι αλλά και δημοσιογράφοι.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, οι κατηγορούμενοι «βαρύνονται» με την ευθύνη για την επίθεση κατά του Συμβουλίου Επικρατείας της Τουρκίας, στην οποία βρήκε τον θάνατο ένας δικαστής, καθώς και για τις επιθέσεις με χειροβομβίδες εναντίον της εφημερίδας Cumhuriyet.

Παράλληλα, η οργάνωση Εργκένεκον φέρεται ότι σχεδίαζε επιθέσεις ενάντια στον Τούρκο πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (φωτό), στον αρχηγό του γενικού επιτελείου των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, Γιασάρ Μπουγιούκανιτ, αλλά και άλλων γνωστών προσώπων της τουρκικής πολιτικής και κοινωνικής ζωής, όπως για παράδειγμα ο διάσημος συγγραφέας Ορχάν Παμούκ. Βάσει του αρχικού σχεδιασμού η όλη διαδικασία της δίκης θα διαρκέσει αρκετούς μήνες, ενώ η «συσσώρευση» τόσων κατηγορουμένων ανάγκασε τους δικαστές να ζητήσουν να «χωριστούν σε δύο ομάδες», προκειμένου να δημιουργηθεί θέση ακόμη και για τους συνηγόρους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: