ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.10.08

"Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΞΕΓΥΜΝΩΘΗΚΕ"

Επέλεξα την σήμερον (Παρασκευή) ,για τον σχολιασμό των πολιτικών τεκταινομένων μια και η σημερινή ημέρα αποτέλεσε και την ολοκλήρωση του "ξεγυμνώματος" του Βασιλιά και της "ακολουθείας" του από την "περιρρέουσα" ατμοσφαιρικώς πολιτική διάσταση της υπόθεσης Βατοπέδιον- Γκέϊτ ,η οποία τελικός όπως εξελίχθη ,δικαίως μπορεί να ονομαστεί ως η "κρεατομηχανή" της πολιτικής και των πολιτικών της χώρας.

Μόλις μία εβδομάδα πριν ο πρωθυπουργός ερωτώμενος για τα εσωτερικά προβλήματα του κόμματος του ,είχε δηλώσει από τις Βρυξέλλες "Αισθάνομαι πολύ ισχυρός". Σήμερα ημέρα Παρασκευή επιλέγοντας την φυγομαχία επί του κοινοβουλίου απέδειξε την ανισχυρότητα τόσο του ιδίου όσο και της κυβέρνησης του. Μια φυγομαχία που κορυφαίοι Υπουργοί της κυβέρνησης του είχαν διατυπώσει την επιφύλαξη τους για την επιλογή Καραμανλή. Και ευλόγως αφού απονευρώνεται το
επιχείρημα της ΝΔ κατά του ΠΑΣΟΚ "με την αποχώρηση του τελευταίου από την κορυφαία κοινοβουλευτική διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης"

Η όλη απόφαση του πρωθυπουργού μοιάζει με "σάλπισμα γενικής οπισθοχώρησης" .
Μιας οπισθοχώρησης που χαρακτηριστικό της είναι η "άτακτη" φυγή ,και αυτό γιατί πριν την αναγγελία της απόφασης του πρωθυπουργού και της δήλωσης Παυλόπουλου υπήρξαν ορισμένοι του κυβερνώντος οι οποίοι απέκλειαν κατηγορηματικά το τελεσθέν πλέον για αυτούς ενδεχόμενο αποχής της ΝΔ από το κοινοβούλιο για την προανακριτική, καθώς επίσης και υπουργούς που είχαν ετοιμάσει ομιλίες και ήταν έτοιμοι να δώσουν την μάχη.

Είναι σίγουρα αποκαρδιωτικό να διαπιστώνει κανείς ότι ο "πρώτος" και δη ηγεμών Καταλληλότερος, δεν έχει τον έλεγχο των "ακολούθων" του ,αλλά και μόλις μια εβδομάδα κατά την δήλωση του που ανήγαγε το εαυτό του ως ο "ισχυρός" ,να αποδεικνύει το αντίθετο.
Το τραγικό είναι ότι η αδυναμία του πρωθυπουργού ,ως τελικά διαφαίνεται, να ελέγξει την κοινοβουλευτική του ομάδα , παραπέμπει σε συνειρμούς του τύπου....... "αφού ο πρωθυπουργός αδυνατεί να παρέχει την στοιχειώδη επιβολή της γραμμής του στους "ακόλουθους" της Αυλής του βουλευτές , πως είναι δυνατόν να αντιμετωπίσει τα πολύπλοκα προβλήματα της χώρας και των πολιτών της;".

Είναι πασιφανές ότι η βάση των αποφάσεων του πρωθυπουργού αλλά και του επικοινωνιακού του φαίνεσθαι ήταν ο Ρουσόπουλος και το "σύστημα" του. Όλα κινούνταν από εκεί.
Βγήκε από τα "νερά" του . Ο πανικός είναι έκδηλος αφού το αποτέλεσμα των αποφάσεων είναι κωμικό και αντιφατικό των δηλώσεων ενός πρωθυπουργού μάλιστα, που φέρει τον τίτλο του "καταλληλότερου".
Ποιος μπορεί να πιστέψει τον ισχυρισμό του κόμματος και της κυβέρνησης της ΝΔ ότι δεν υπάρχει "θέμα για την υπόθεση Βατοπεδίου" και για το ίδιο θέμα παραιτείται ένας Υπουργός λόγο αυτού;

Ο Ρουσόπουλος υπέβαλε την παραίτηση του και έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό.
Ο γιος του Ταχυδρόμου (προς τιμήν του βέβαια) είναι αυτός που ΕΚΑΝΕ στην κυριολεξία πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή αλλά και έχτισε στα μάτια του κόσμου τον "ηγέτη" Καραμανλή.
Ο Ρουσόπουλος κέρδισε επάξια τον "τίτλο" ως το "δεξι" χέρι του Πρωθυπουργού , μόνο που το χέρι αυτό άπλωσε μακρυά με αποτέλεσμα να "τραυματιστεί", και με την πάροδο του χρόνου και με τις αποκαλύψεις του Βατοπεδίου που ακολούθησαν, "κακοφόρμισε" αφού έμεινε στην θέση του "σώματος" του πρωθυπουργού.......
Η απόφαση του πρωθυπουργού να κόψει το "δεξί" του χέρι προκειμένου αποφύγει την "πολιτική του Γάγγραινα" και να σωθεί ,δεν δηλώνει κατ ανάγκην την αναπτέρωση των πολιτικών ελπίδων.
Και αυτό γιατί το πρόβλημα της κυβέρνησης είναι δομικό και έχει να κάνει με την αδυναμία διαχείρισης των προβλημάτων από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Η εξαναγκασθείσα παραίτηση Ρουσόπουλου -γιατί περί αυτού πρόκειται- θα αναδείξει από εδώ και πέρα και την γύμνια του Καταλληλότερου ,αφού ο διαχειριστής , της εικόνας του προς τα έξω Ρουσόπουλος ,είναι αδύναμος και "χωρίς υπογραφή" πλέον.

Ο Πρωθυπουργός μετά την παραίτηση Ρουσόπουλου είναι αποδυναμωμένος και στο εσωτερικό του κόμματος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: