ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.10.08

"ΤΟ ΑΝΤΙΜΑΜΑΛΟ" του Καπετάν Γιάννη

Στό βιβλίο μου "ΝΑΥΤΑΠΑΤΕΣ" ,περιγράφονται αρπαγές πλοίων,εικονικά ναυάγια που αποκρύπτουν ομαδικές δολοφονίες πληρωμάτων,κλοπές φορτίων αξίας δισεκατομμυρίων δολλαρίων,μυημένοι ναυτικοί σε ρόλους σύγχρονων κουρσάρων,βιομηχανία πλαστών εγγράφων,μα πάνω απ'όλα:
"ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ" - "ΕΞΩΝΗΜΕΝΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ" [ γρανάζια παράνομων κυκλωμάτων ] σε ρόλους διεκπεραιωτών της ατιμίας.
Είναι το υλικό ενός από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του αιώνα.
Με τις .....ευλογίες του Υπουργείου Ναυτιλίας και της Εισαγγελίας Πειραιά,μπήκα στον πυρήνα της Ναυταπάτης,για να αποκαλύψω - με αποδείξεις - πως "στήθηκαν" δεκάδες πειρατίες,οργανωμένες μέσα σε "επώνυμα" δικηγορικά γραφεία της Αθήνας.
Σωρεία εγγράφων από ογκώδεις "θαμμένες" δικογραφίες,φωτίζουν [ Γ Ι Α Π Ρ Ω Τ Η Φ Ο Ρ Α ] το ασύλληπτο όργιο παρανομιών,που εξέθεσε "ΔΙΕΘΝΩΣ" την χώρα μας.
Αφήγηση σκληρή,χωρίς λογοτεχνικές "φιοριτούρες",που κόβει την ανάσα του αναγνώστη.
ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ :
(α) Κωστής Στεφανόπουλος ( τ.Πρόεδρος Δημοκρατίας) - " Η προσπάθειά σας να τιμωρηθούν οι ένοχοι για τις Ναυταπάτες,είναι σημαντική και προκαλεί αισθήματα συμπάθειας".
(β) Γ.Α.Μαγκάκης (τ.Υπουργός Δικαιοσύνης) - "....απνευστί εδιάβασα το βιβλίο σου.Η πολιτεία,... σου οφείλει πάρα πολλά.Εύγε σου Καπετάνιε!!!".
(γ) Νικόλαος Χαρακάκος ( καθηγητής,πρόεδρος Πανεπ/κής ομάδας Θεολογικών και Φιλοσοφικών Διερευνήσεων) -"Στο βιβλίο σας αποκαλύπτεται την πρωτοφανή σήψη στον χώρο της Ναυτιλίας και των κακοποιών στοιχείων του εφοπλισμού.."
(δ) Γιώργος Βότσης ( Δημοσιογράφος) - "......τύφλα νά'χουν τα αμερικάνικα θρίλερ,σε βιβλία και ταινίες.Μόνο, που η πραγματικότητα,ξεπερνά την φαντασία..."
(ε) Γιώργος Γκιώνης (Δημοσιογράφος ) - ".......Κ ά π ο ι ο ι ,πιθανόν θα ντρέπονται να αντικρύσουν τα παιδιά τους. Αν δεν έχουν μολυνθεί και αυτά από τους ίδιους ιούς.."
(στ)Δημήτριος Κυριτσάκης ( Αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου) - "...Η δραματικότητα των συμβάντων,χωρίς να θίγει στο παράπαν την καλλιέπεια της γραφής,τον χείμαρρο των συναισθημάτων,την γλαφυρότητα του λόγου,αφήνει στο τέλος την πικρή γεύση και γυμνότητα των περισσοτέρων που υπό την μία ή την άλλη θεσμική ιδιότητα,έχουν εμπλακεί στην συγκλονιστική αυτή υπόθεση. "
(z) Θεόδωρος Καστάνης (Εισαγγελεύς Ναυτοδικείου) - "Βιβλίο συνταρακτικό,αποκαλυπτικό και συνάμα καθηλωτικό. Συγχαρητήρια Καπετάνιε μου!!! "
(η) Παναγιώτης Λ.Βοκοτόπουλος ( Πρόεδρος Ακαδημίας Αθηνών) - "Απίστευτα τα όσα περιγράφετε στο βιβλίο σας,το οποίο ήδη το διεβίβασα στην αρμόδια τάξη των ηθικών και πολιτικών επιστημών της Ακαδημίας,διά τα περαιτέρω."
(θ) Δημήτριος Τόρβας (Στρατηγός) - " ....Σωστός,τίμιος και άγιος ο αγώνας στον οποίον έχετε αποδυθεί,με σκοπό να αφυπνισθεί η δικαιοσύνη,για να χτυπηθεί η αδικία. Κρίνω δικαιολογημένη την αγανάκτησή σας για την αδιαφορία των αρμοδίων και ιδιαίτερα των παραγόντων της δικαιοσύνης....."
(ι) Λέττα (Αναγνώστρια) - "Για όλους αυτούς,ήσουνα PERSONA NON GRATTA. Δυστυχώς τώρα,αρχίζουν να τρίζουν οι καρέκλες τους.."
(ια) Μιχάλης Τσίτσας ( Ασυρματιστής ) - "Η γραφή συνεπαίρνει τον αναγνώστη αλλά του προκαλεί και φρίκη γνωρίζοντας ότι αυτή η ιστορία είναι α λ η θ ι ν ή..."
(ιβ) Δημήτρης Κανάκης ( Αναγνώστης) - " ....Επιτέλους γνώρισα ένα Καπετάνιο με ΑΧΑΜΝΑ.Που ξέρει και τραβερσώνει σε χαλεπούς καιρούς,κόντρα στους αξιωματούχους του παρακράτους των αρχόντων......."
(ιγ) Γεώργιος Σπ.Αλφαντάκης ( δικηγόρος) - [Συνέντευξή του σε δημοσιογράφους,σε ερώτημά τους άν διάβασε το βιβλίο "Ναυταπάτες"] .....".Κοιτάξτε...εγώ δεν θα κάτσω να διαβάσω ποτέ βιβλίο του Νομικού. Ο γυιός μου,μου είπε ότι είναι ένα εμετικό κείμενο.....εμετό κάνω τώρα.......θα κοιτάξω να μάθω ,άν τούμεινε κανένα σπίτι,για να του το πάρω κι'αυτό..."
{Σχόλιο συγγραφέα: " ΧΑΙΡΕ ΚΑΙΣΑΡ..." Το χειρώτερο για σένα είναι,ότι παραμένεις .....α μ ε τ α ν ό η τ ο ς..}
Υ.Σ.- Πολλές ακόμη εγκωμιαστκές επιστολές έχω λάβει,που δεν επιθυμούν την ανάρτησή των,ένεκα ...."φόβου"
Σέβομαι την γνώμη των και τους ευχαριστώ όλους ανεξαιρέτως για την συμπαράστασή τους.-
Καπετάν Γιάννης Νομικός
Αύριο - συν Θεώ - μη χάσετε την συνέχεια,από αυτήν εδώ την ιστοσελίδα.
Ευχαριστώ δημόσια και τους τρείς που με δέχθηκαν σαν "part time" αρθρογράφο τους.-

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καπτεν,εαν το κατορθωσα,δεχομαι συχαριτηρια.!!!!!! Ειμαι λιγο μπουφος.