ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.10.08

ΑΝΕΥΛΑΒΗΣ (ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΗΣ) - ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ & ΑΛΤΕΡ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ "ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ" ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ & SIA.

Ξεπερνώντας και το ΕΣΧΑΤΟ όριο της Δημοσιογραφικής αλητείας, ο εκπρόσωπός της και σαλτιμπάγκος των ΜΜΕ, ΕΚΛΕΨΕ αποκλειστικό
ρεπορτάζ της "ESPRESSO", το παρουσίασε σαν δικό του και επιστρατεύοντας το σιχαμερό επιτελείο του με προεξάχοντες εναν τρελογιατρό και μια κραγμένη αδελφή, επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά εκλεγμένου Βουλευτή , καταρρακώνοντας κάθε έννοια δημοκρατίας και τηλεοπτικού διαλόγου.

Η σημερινή (20/10/08) ESPRESSO τον καταγγέλει ότι της έκλεψε το άρθρο και το παρουσίασε σαν ΔΙΚΟ του.

Ο "ΕΛΕΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ακόμα ελεύθερος ζουρλομανδύα "ιατρός" συνεχίζει να μπερδεύει τον απόπατό του με το στόμα του. Μεταξύ
άλλων δηλώνει ο κ. Φρενοβλαβής:"Ας μου κάνει ότι θέλει. Τ` αρ@@δια μου θα πάρει" και συνεχίζει:"Αν έχει τα ανάλογα αρ@@δια ο Γεωργιάδης να μου κάνει μήνυση" και πιο κάτω:"Δεν ξέρω με ποιο χαρακτηρισμό δεν συμφωνεί ο Γεωργιάδης, με το φασιστοειδής ή με το Μαλάκας;"
αναρτηθηκε απο αργυρης σιδερης δευτερα 20/10/08

Δεν υπάρχουν σχόλια: