ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.12.08

ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ!!!!..... ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ..... "ΟΧΙ ΣΤΟΝ BIG BROTHER"

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ
Αποσύρουμε το linκ της κάμερας-ρουφιάνοι δεν γινόμαστε
"To troktiko αποφάσισε να μην ξαναβάλει καμία κάμερα και να δείξει πλάνα από την πορεία κυρίως γιατί γίνεται ζουμ σε πρόσωπα και αυτό δημιουργεί πρόβλημα στους διαδηλωτές.

Μετά από παράκληση αναγνωστών μας ΔΕΝ λινκάρουμε στην πορεία και όποιος θέλει μπορεί να στείλει το video του, όχι όμως σε ζωντανή σύνδεση για να βλέπει και το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ...
Μας συγχωρείτε αλλά είδαμε κάποια πρόσωπα και ρουφιάνοι δεν γινόμαστε όσα κλικ και αν δώσετε....Το link το είχαμε πάρει από την "Γκάρντιαν" και μετά διαπιστώσαμε ότι το έπαιρνε από την "Ζούγκλα" οπότε να μας λείπει για να μην υπάρχουν και παρεξηγήσεις με τον κόσμο. Αυτοί που δουλεύουν γιαυτό ας έχουν την ευθύνη. Μην μας πουν ότι τους κλέβουμε"


KAI ΜΕ ΤΟΝ «ΝΟΜΟ» Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ «BIG BROTHER»
QUIZ............CAMERA
ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ...... ΕΙΚΟΝΕΣ?????

ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΡΤΟΥΣΑΜΕ .... ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΔΩΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ (ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ) ΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ……

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ …ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ………

Δεν υπάρχουν σχόλια: