ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.12.08

ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ

ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ο ΩΡΙΩΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ Ε-ΜΑΙΛΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ SITE ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ Ε-ΜΑΙΛ ΤΟΥ Πα.Συ.Α.. ΧΩΝΑΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΑ.
Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΙΝΗΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΕΨΙΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΪΔΙΟ ΜΕ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΕΨΙΛΟΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΖΑΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΑΦΩΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΖΑΝΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΩΤΑΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΑΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΤΕ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΦΟΥΡΑΚΕΙΟΙ ΣΤΑΥΛΟΙ (ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑ) ΑΟΠΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΤΖΑΝΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΜΕΘΟΔΕΥΤΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ, ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΧΩΡΙΣ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ.
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΕΛΕΙΠΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.
Υ.Γ.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΝΙΓΚΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΚΡΗΞΕΩΝ.
ΕΓΩ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΝΙΘΙΣΤΗ ΠΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΥΠΟΨΙΑΣΤΗΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΡΙΨΕΙΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: