ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.12.08

Χρυσαυγίτες, ακροδεξιά στοιχεία, «αγανακτισμένοι ευυπόληπτοι πολίτες»,«νοικοκυραίοι» και ορισμένοι άσχετοι εναντίων φοιτητών στην Κομοτηνή

Το κλίμα τρόμου και η προβοκάτσια που δημιουργήθηκε όλη την ημέρα στην Κομοτηνή,με διάφορες φήμες και χιλιάδες sms που στάλθηκαν σε κινητά τηλέφωνα, ότι δήθεν αναρχικοίθα ρημάξουν την πόλη … έπιασαν τόπο! Οι γνωστοί – άγνωστοι παρακρατικοί, που δημιούργησαναυτό το μήνυμα, καλούσαν τον κόσμο της Κομοτηνής, να δράσει ως πολιτοφυλακή και να «προστατέψει»τις περιουσίες του!!! Στην πλειοψηφία τους, «αγανακτισμένοι ευυπόληπτοι πολίτες» και ακροδεξιοίεπιτέθηκαν στους φοιτητές, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να είναι αποκλεισμένοι στο κτίριο τηςΠαλιάς Νομικής για τουλάχιστον τέσσερις ώρες.Όλα ξεκίνησαν μετά την πορεία των φοιτητών, η οποία ξεκίνησε από την κεντρική πλατεία Κομοτηνήςκαι κατέληξε έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, ειρηνικά!Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της πορείας και μπροστά απ' αυτήν υπήρχε αστυνομική δύναμη των ΜΑΤκαι στο πίσω μέρος της μια αντι – πορεία των «αγανακτισμένων» Κομοτηναίων.Διαβάστε περισσότερα>>>>
http://piazzadelpopolo.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: