ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.12.08

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ .................ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ …ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΤΟΥΣ

ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΥΛΩΦ ΠΑΛΜΕ ………ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗΣ ΙΛΙΣΙΩΝ

ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ…ΑΚΟΜΑ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 9-12-2008
ΩΡΑ 2.00 ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Β ΑΘΗΝΑΣ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ
ΜΠΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΗ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΘΗΛΩΣΕ ΤΑ ΜΑΤ ΕΠΙ ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΘΥΜΑΤΑ!!!
ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΡΑ ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΜΑΚΕΛΙΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ !!!
ΤΟ "ΡΟΥΤΕΡ" ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΡΕ ΕΚΤΕΝΗ ΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΓΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!
ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!!

ΕΛΕΝΗ ΠΑΣΠ

Ο Αλφα το ειχε σε απευθειας μεταδοση...εξυψωσε το ηθικο των πασοκων!!!

πατερούλης Στάλιν είπε...

Καλό βόλι παλικάρια!

Ανώνυμος είπε...

"Αρκετά μέγαλος αριθμός ανθρώπων με λίγους αστυνομικούς των ΜΑΤ έχουν διώξει όσους προκαλούσαν επεισόδια στο κέντρο της Πάτρας και τους έχουν αποθήσει προς την οδό Καρόλου. Κάποιοι από τους ταραχοποιούς έχουν εγκλωβιστεί στο παράστημα του Πανεπιστημίου στην οδό Κορίθνου με πολλούς πολίτες να τους περιμένουν απ έξω (προφανώς οχι με καλές διάθέσεις)."