ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.12.08

Παρίσι: Εντοπίστηκε ο Εγκέφαλος των Αναταραχών της Αθήνας

Οι Γαλλικές Μυστικές υπηρεσίες σε αναβρασμό
Ενώ η Ελλάδα ξυπνά σε σχετική ηρεμία μετά από τη ένταση των τελευταίων ημερών και προσπαθεί να συμμαζέψει τη κατάσταση, άλλοι ευρωπαίοι από τη πλευρά τους προσπαθούν να εξευμενίσουν τους δικούς τους διαμαρτυρόμενους σπουδαστές φοβούμενοι ότι η βία θα μπορούσε να ξεσπάσει και στις χώρες τους. "Αυτό που είδαμε στην Ελλάδα δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να συμβεί εδώ στη Γαλλία," προειδοποιούσε γάλλος πρώην πρωθυπουργός ενώ άλλος επισήμανε ότι οι αρχές της χώρας του πρέπει να "παρακολουθούν τις κινητοποιήσεις με προσοχή επειδή το κλίμα είναι τεταμένο μετά τις ανησυχητικές εξελίξεις στην Ελλάδα».

Πράγματι οι ταραχές στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της χώρας απασχόλησαν έντονα, και εξακολουθούν ακόμα να απασχολούν, τον ευρωπαϊκό τύπο, με έγκυρους αναλυτές να εκτιμούν ότι ο ελληνικός «ιός» μπορεί να αποδειχθεί μεταδοτικός στις συνθήκες της διεθνούς οικονομικής κρίσης και των κοινών αδιεξόδων που αντιμετωπίζουν πολλές χώρες της Γηραιάς Ηπείρου. Αγωνία για τις επιπτώσεις από την διεθνή οικονομική κρίση ήταν κοινή συνισταμένη όλων των δηλώσεων. Αυτή η αγωνία πιστεύαμε όλοι μέχρι σήμερα από τις έκτακτες αναμεταδώσεις των ΜΜΕ.

Τι όμως είχε συμβεί και κυρίως στους γάλλους, με επικεφαλής τον πρωθυπουργό του Νικολά Σαρκοζυ, και μπήκαν ΑΜΕΣΩΣ στο παιγνίδι των δηλώσεων; Τι είναι αυτό που είχε ανησυχήσει το πρωθυπουργό Σαρκοζυ, και σημειωτέον πρώην υπουργό Δημόσιας Τάξης της Γαλλίας; Τι είχε συμβεί στη πρωτεύουσα της Γαλλίας που τους είχε ανησυχήσει τόσο πολύ;

Μέσα σε ένα κλίμα έντονης φημολογίας, κυρίως το πρώτο διάστημα των ταραχών, ήταν πολύ δύσκολο σε κάποιον να ξεχωρίσει τη πραγματική είδηση από τα άχρηστα πληροφοριακά σκουπίδια του διαδικτύου. Πράγματι το διάστημα εκείνο έδιναν και έπαιρναν οι πιο απίθανες ιστορίες, που όλες ήθελαν να εξηγήσουν τα γεγονότα εκείνων των ημερών και να υποδείξουν ποιος κρύβεται πίσω από αυτά.

Έτσι στα διάφορα ελληνικά Μπλογκ περιγράφονταν συνομωσίες, τούρκικες μυστικές υπηρεσίες, νεοναζί και φασίστες, εταιρίες δολοφόνων πολιτικοί κουκουλοφόροι μέχρι έμποροι ναρκωτικών και διαγαλαξιακές συνομωσίες προκειμένου να εξηγηθούν τα δραματικά γεγονότα. Μέσα σε αυτό το αλαλούμ των «τρομερών αποκαλύψεων» εμείς ξεχωρίσαμε μια ιστοριούλα, που ενώ φαίνεται στην αρχή ασύνδετη με τα γεγονότα, η εξέλιξη της ίσως ρίξει λίγο φως στο ταραγμένο και αποδειχτεί καθοριστική στον εντοπισμό του εγκέφαλου.

Μετά τα γεγονότα της Γένοβας οι ευρωπαίοι ηγέτες είχαν δώσει εντολές στη αστυνομία και στις υπηρεσίες αντικατασκοπίας να συντονίσουν τις προσπάθειες τους και στην παρακολούθηση των βίαιων διαδηλωτών. Οι οργανώσεις ανθρώπινων δικαιωμάτων παραπονούνται σφοδρά για τις εξελίξεις αυτές, το να συγκεντρώνονται δηλαδή στοιχεία για απλούς διαδηλωτές, μια ενέργεια που ειδικοί ασφάλειας σφοδρά υπερασπίστηκαν. Η απόφαση για συγκέντρωση όμως φάνηκε πολύ χρήσιμο μετά τις αναταραχές της Αθήνας και την εκτιμούμενη διάδοση του σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ήπειρο. Στα πλαίσια αυτά μια μικρή ασήμαντη ιστοριούλα κυκλοφορούσε ανάμεσα τους. Πιο συγκεκριμένα

Στην ιστοριούλα αυτή πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών βρέθηκε σε γαλλικό κρουαζιερόπλοιο στη μεσόγειο προσπαθώντας να βρει τα ίχνη βαλκανικής, εγκληματικά οργανωμένης ομάδας, η οποία χρηματοδοτούσε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για προκάλυμμα των παράνομων ενεργειών της. Η εν λόγω εγκληματική οργάνωση προκειμένου να επιτύχει τη καταστροφή του στόχου της, με ταυτόχρονη παράκαμψη του δικτύου ασφάλειας του στόχου αυτού και χωρίς να προκαλέσει επίσης επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων στο χώρο αυτό, μεθόδευε και χρηματοδοτούσε δικές της ομάδες κουκουλοφόρων κατά τη διάρκεια ειρηνικών διαδηλώσεων, οι οποίες προκαλούσαν ανάμεσα στις διάφορες καταστροφές και καταστροφή του στόχου. Έτσι με το τρόπο αυτό κατόρθωνε να προκαλεί καταστροφές στο στόχο χωρίς να μπορεί η αστυνομία, λόγω της δημιουργούμενης αναταραχής, να επέμβει.

Ένα μέλος του βαλκανικού κυκλώματος λοιπόν είχε εντοπισθεί στη κρουαζιέρα και από τα οποία ήθελε να αποσπάσει στοιχεία ο μυστικός πράκτορας. Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας ο πράκτορας μας έκανε πολλές γνωριμίες ανάμεσα στις οποίες ξεχώριζε η ταϊλανδέζα επιστάτρια, μέλος κάποτε του πληρώματος γαλλικού κρουαζιερόπλοιου που είχε πέσει στα χέρια Σομαλών πειρατών.

Εκείνη σε κάποια στιγμή κατόρθωσε να τον μπάσει μυστικά στη καμπίνα του Βαλκάνιου, στην οποία καμπίνα ο πράκτορας βρήκε κάπου μέσα στα πράγματα του καταχωνιασμένη μια πολύ παλιά περίεργη ευχετήρια κάρτα. Αυτή η κάρτα, η οποία έμελλε τελικά να βοηθήσει στην αποκάλυψη ενός ευρωπαϊκού εγκληματικού κυκλώματος, απεικόνιζε τη βύθιση ενός πλοίου και τίποτα περισσότερο. Το περιστατικό με το πλοίο τελειώνει κάπου εδώ με τα ίχνη και των δυο να χάνονται από τη στιγμή που η κρουαζιέρα αγκυροβόλησε στους Κανάριους νήσους. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για τη συνέχεια με τη κάρτα να στοιβάζεται σε κάποιο προσωρινό αρχείο

Η τύχη της κάρτας λοιπόν φαινόταν προδιαγεγραμμένη όταν ένα άγνωστο τηλεφώνημα ανάγκασε το κάτοχο της να στείλει ένα αντίγραφο στις Ελληνικές Υπηρεσίες. Αυτές άρχιζαν για μια ακόμη φορά μεθοδικά να αναλύουν οποιαδήποτε βαλκανικού ενδιαφέροντος πληροφορία και στοιχείο έπεφτε στα χέρια τους. Δεν χρειάστηκε πολύ χρόνος για να λυθεί το μυστήριο. Η κάρτα που τους εστάλη απεικόνιζε τη βύθιση του γαλλικού κρουαζιερόπλοιου Γκουανταλκιβίρ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το 1903 από τη τρομοκρατική ομάδα του ΒΜΡΟ. Τότε μέσα από τα σημεία επαφής που αναφέραμε οι γαλλικές αρχές ειδοποιήθηκαν και αυτές με τη σειρά τους δρομολόγησαν έκτακτες διαδικασίες γιατί στη κάρτα κρυβόταν πιθανόν τρομοκρατική απειλή κατά γαλλικών συμφερόντων.

Αυτά είχαν γίνει εκείνες τις μέρες και φτάσαμε στο Δεκέμβριο όπου διαδηλώσεις στην Αθήνα ξέσπασαν με την ομάδα που είχε αναλάβει την αποκωδικοποίηση της ευχετήριας κάρτας να παρακολουθεί με αγωνία τα τεκταινόμενα στους δρόμους. Οι διαδώσεις στη μνήμη του αδικοχαμένου ΑΛΕΞΗ μετατράπηκαν από ομάδες κουκουλοφόρων σε καταστροφικές επιδρομές οι οποίες γρήγορα πήραν μεγάλη έκταση. Αυτοκίνητα, μαγαζιά, περιουσίες έπεφταν θύματα της καταστροφικής μανίας των διαδηλωτών το ένα μετά το άλλο.

Η ανησυχία για την ύπαρξη ανάμεσα στους διαδηλωτές της εκτελεστικής ομάδας του διαβόητου βαλκάνιου διαβολικού εγκέφαλου που είχε φτάσει στην Αθήνα προκειμένου να εκτελέσει κάποιο «συμβόλαιο καταστροφής» ήταν διάχυτη στα μέλη της ομάδας όταν ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια των ταραχών δημιούργησε προβληματισμό. Μια ομάδα κουκουλοφόρων είχε επιτεθεί πριν λίγο και προκαλέσει ζημιές σε κάποια τράπεζα. Αυτή η εξέλιξη ενεργοποίησε ερευνητικά αντανακλαστικά στην ομάδα σπρώχνοντας την να αναζητήσει παρόμοιες ενέργειες στην χώρα. Δεν πέρασε μεγάλο διάστημα και προς γενική έκπληξη η άκρη βρέθηκε όχι σε ελληνική επαναστατική ομάδα άλλα στην κάρτα με τη βύθιση του γαλλικού Γκουανταλκιβίρ από τα κρουαζιερόπλοιο.


Επανεξέταση του τρομοκρατικού εκείνου περιστατικού στη Θεσσαλονίκη το 1903 απεκάλυψε και ένα άλλο δυσάρεστο γεγονός αποτέλεσμα επίσης της τρομοκρατίας του ΒΜΡΟ. Επρόκειτο για την ανατίναξη μιας τράπεζας επίσης στη Θεσσαλονίκη το ίδιο διάστημα. Η απορία για το μήνυμα της κάρτας μετατράπηκε σε φόβο για νέα επεισόδια με το ερώτημα να κυριαρχεί: πόσο υπαρκτός ήταν ο συγκεκριμένος κίνδυνος, κάτι που χρειαζόταν άμεση απάντηση.

Οι έλληνες μαθητές φώναξε τότε κάποιος άλλος είναι καταπιεσμένοι δεν έχουν και αυτοί λεφτά όπως οι πατεράδες τους και επομένως το πρώτο που θα απέφευγαν θα ήταν να καταστρέψουν τη δουλειά αυτών των δύστυχων και ταλαιπωρημένων γονιών τους. Αυτοί που κάνουν λοιπόν τις καταστροφές και καίνε μαγαζιά δεν είναι μαθητές είπαν όλοι με μια φωνή. Είναι εγκληματικά υποκινούμενα του Βαλκάνιου!

Ζητήθηκε η επανεξέταση της κάρτας και τότε στη πίσω πλευρά εντοπίστηκε μια λέξη συνθηματική ΜΝΜ. Η αρχική αμηχανία μετατράπηκε σε επιφωνήματα όταν κάποιος εξήγησε τι αυτό σημαίνει. Το συνθηματικό ΜΝΜ είναι τα αρχικά των Makedonija Na Makedoncite που δεν είναι τίποτα άλλο από το αλυτρωτικο σύνθημα της τρομοκρατικής ομάδας του ΒΜΡΟ.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην υπηρεσία και οι γαλλικές αρχές ειδοποιήθηκαν. Οι Γάλλοι πια άρχισαν να φοβούνται κάποια ενέργεια από δήθεν κουκουλοφόρους εναντίον γαλλικού στόχου στην Ελλάδα. Ενός πλοίου ή το πιθανότερο εναντίον κάποιου άλλου στόχου. Η φόβος για κτύπημα σε γαλλικό στόχο δυστυχώς δεν άργησε επιβεβαιωθεί.

Την επομένη μέρα τα ΜΜΕ μετέδιδαν «Στόχος επίθεσης έγινε, στην πρόσοψη του Γαλλικού Ινστιτούτου, που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Διδότου και Σίνα. Στην επίθεση αυτή ομάδα νεαρών πέταξε μολότοφ στο εσωτερικό του κτιρίου με αποτέλεσμα να σπάσει η τζαμαρία του Ινστιτούτου και παρακείμενο μηχάνημα ανάληψης χρημάτων».

Πράγματι με πρόφαση την αλληλεγγύη στις προχθεσινές μαζικές κινητοποιήσεις των Γάλλων μαθητών στο Παρίσι, ομάδα καθοδηγούμενων«κουκουλοφόρων» προχώρησε χθες σε «καταδρομικού τύπου» επιχείρηση, κατά των κτιρίων του Γαλλικού Ινστιτούτου στην Αθήνα. Αφού μπήκαν από την κεντρική πύλη άρχισαν να σπάζουν με πέτρες και ρόπαλα ό, τι έβρισκαν μπροστά τους, προκαλώντας αναστάτωση και σημαντικές υλικές ζημιές.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως η επίθεση φάνηκε να είναι οργανωμένη και να στόχευε μόνο το Γαλλικό Ινστιτούτο καθώς οι κουκουλοφόροι δεν προξένησαν φθορές σε κανένα άλλο κτίριο ή σταθμευμένο όχημα.

«Όταν είδα την επίθεση βγήκα έξω από το κατάστημα, αλλά ένας από τους νεαρούς μου έκανε νόημα να μην ανησυχώ διότι δεν σκόπευαν να χτυπήσουν μαγαζιά» δήλωσε διπλανός από το ινστιτούτο καταστηματάρχης.

Όλα αυτά έδειχναν εγκέφαλο που είχε οργανώσει την επίθεση. Παρέμενε όμως ακόμη άγνωστο ποιος είναι αυτός και από πού δίνει τις εντολές επιθέσεως και καταστροφής; Το μυστήριο αυτό άρχισε να λύνεται από τη στιγμή που ελληνικές αρχές εντόπισαν στέλεχος πολιτικού κόμματος της Ελλάδας, τα πολλά ταξίδια του οποίου στο εξωτερικό και ιδίως στο τρίγωνο Αθήνα Σκόπια Παρίσι προκάλεσαν πολλές απορίες. Επίσης οι αποδεδειγμένα μεγάλες διασυνδέσεις του πολιτικού στελέχους με ομάδες κουκουλοφόρων και η θέρμη με την οποία αυτός υποστήριζε πάντα όλες τις βίαιες ενέργειες εναντίον της κρατικής εξουσίας προκάλεσαν το ενδιαφέρον των αρχών ασφαλείας.

Έτσι ανάλυση των ταξιδιών του και παρακολούθηση των βημάτων του οδήγησαν τις γαλλικές αρχές ασφαλείας στον εγκέφαλο των ευρωπαϊκών αναταραχών, κάποιο διανοούμενο μετανάστη που ζει στο Παρίσι, για τον οποίο το στέλεχος από την Ελλάδα αποτελεί τη διασύνδεση με σκοπιανές τρομοκρατικές ομάδες και το ΒΜΡΟ ιδιαίτερα. Ο μετανάστης εμπνεόμενος από το τρομοκρατικό παρελθόν των Σκοπιών οργάνωσε τις επιθέσεις εναντίον γαλλικών στόχων και ευρωπαϊκών γενικότερα. Η Ελλάδα λόγω της εξαιρετικά σημαντικής πολιτισμικής θέσεως που έχει αφενός μεν για την Ευρώπη και λόγω της υποστήριξης του Έλληνα πολιτικού στελέχους στα σχέδια του Εγκέφαλου αφετέρου, επελέγη να είναι ο πρώτος χώρος αναταραχής της Ευρώπης.

Ο Γάλλος πρέσβης στην Αθήνα αφού συμβουλεύτηκε το αναστατωμένο πια Παρίσι δήλωσε απλώς ότι θα πρέπει να κλείσουν προσωρινά όλα τα γαλλικά πολιτιστικά ιδρύματα που βρίσκονται στην Ελλάδα. Ο κίνδυνος για τη Γαλλία ήταν υπαρκτός, όχι όμως μέχρι στιγμής δημόσια ομολογούμενος.

Η μυθιστορηματική παρουσίαση των εξελίξεων θα βοηθήσει στην συνειδητοποίηση του τρομερού κινδύνου που αντιμετωπίζει ο πολιτισμένος κόσμος, για πρώτη φορά μεταπολεμικά, από άτομα που είναι ταγμένα να καταστρέψουν τη δυτικές κοινωνίες, αναγκάζοντας μας έτσι να διορθώσουμε όσα πιο γρήγορα είναι δυνατό όσα στραβά υπάρχουν.

http://nrdisaster.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: