ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.12.08

«Αν δεν υπάρχει βίντεο, δεν υπάρχει ξυλοδαρμός»


«Αν δεν υπάρχει βίντεο, δεν υπάρχει ξυλοδαρμός και βία της αστυνομίας». Αυτή την εκπληκτική απάντηση έδωσαν οι αρμόδιοι της ΕΛ.ΑΣ., απαντώντας σε στοιχειοθετημένη καταγγελία Βρετανού επιχειρηματία στο BBC για ξυλοδαρμό ειρηνικών διαδηλωτών από αστυνομικούς στο Γκάζι, τα ξημερώματα της 14ης Δεκεμβρίου 2008.


Η ΕΛ.ΑΣ., όπως καταγγέλλει το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι, υιοθετεί πλήρως την άποψη πως αν δεν υπάρχει βίντεο με ξυλοδαρμό δεν υπάρχει ξυλοδαρμός, με το επιχείρημα ότι: «Αν κάτι τέτοιο είχε συμβεί, τα ΜΜΕ δεν θα είχαν χάσει την ευκαιρία να το βιντεοσκοπήσουν».

Το ΕΠΣΕ σε χθεσινή του ανακοίνωση επισημαίνει την προκλητική ατιμωρησία των αστυνομικών που συμπεριφέρονται βίαια σε πολίτες και χαρακτηρίζει ως «μελανή κηλίδα στην ιστορία της ελληνικής δικαιοσύνης» την πρόσφατη δικαστική απόφαση για τη γνωστή «υπόθεση της ζαρντινιέρας».

Αποκαλύπτει επίσης ότι... ο βασικός πρωταγωνιστής - αστυνομικός στην υπόθεση είχε εμπλακεί κατά το παρελθόν σε ανάλογη περίπτωση βιαιοπραγίας κατά πολιτών, για την οποία μάλιστα το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έχει καταδικάσει τη χώρα μας.

«Το ΕΠΣΕ θα ενημερώσει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) και την Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης που ασχολείται με την εκτέλεση των αποφάσεων του ΕΔΔΑ για το γεγονός πως ο δράστης κακοποίησης πολίτη το 2001, για την οποία το ΕΔΔΑ καταδίκασε την Ελλάδα το 2007, θεωρήθηκε από ελληνικό δικαστήριο το 2008 ως έχων «πρότερο έντιμο βίο»!» -ανάφερε ο κ. Δημητράς.

Το ΕΠΣΕ υπογραμμίζει πως ο βασικός δράστης των ξυλοδαρμών Ζελίλοφ και Δημητρίου, αστυνομικός Απόστολος Αποστολίδης, παραμένει στο Σώμα (όπως και όλοι οι συνεργοί του με την εξαίρεση ενός που αποστρατεύθηκε). Επίσης, το ΕΠΣΕ επισημαίνει πως το όνομά του αναφέρεται και στο ενημερωτικό σημείωμα του ΕΔΔΑ για την υπόθεση Γκαλότσκιν κατά Ελλάδας, την οποία χειρίζεται το ΕΠΣΕ και η οποία θα αποφασιστεί το 2009. Ο Παναγιώτης Γκαλότσκιν κατέληξε στο νοσοκομείο μαζί με τον Δημήτρη Ζελίλοφ (τώρα Ζελίδη) μετά τον ξυλοδαρμό του το 2001.

«Το ΕΠΣΕ θα φέρει ξανά στην ελληνική δικαιοσύνη το θέμα της κατά συρροήν ψευδορκίας και ψευδούς βεβαίωσης αστυνομικών που εμπλέκονται τόσο στην υπόθεση Δημητρίου όσο και στην προηγηθείσα υπόθεση Ζελίλοφ (μερικοί και στις δύο), ενέργειες που αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της συγκάλυψης παρόμοιων ενεργειών» -ανάφερε ο κ. Δημητράς.
Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ από την Ελευθεροτυπία

Σχόλιο apneagr: Όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν (αλλά τώρα τι μας φταίνε τα συμπαθή τετράποδα;)

http://apneagr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: