ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.12.08

Βρεγμένη σανίδα... Φαφλατά!

http://string-gr.blogspot.com/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βίντεο Ντοκουμέντο από τα γεγονότα στην Πάτρα.

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Δεκέμβριος 12, 2008

Κάθε μέρα που περνά, τόσο αποκαθηλώνονται τα Ελληνικά ΜΜΕ. Προκαλεί εύλογα ερωτήματα πως βίντεο όπως αυτό που ακολουθεί αποκρύπτονται από τους βαρώνους της ενημέρωσης. Τέτοια θέματα απογειώνουν τις τηλεθεάσεις και συμβάλλουν στην πληρέστερη καταγραφή της επικαιρότητας. Όταν αποκρύπτονται, σημαίνει ότι τα Ελληνικά ΜΜΕ μάλλον έχουν λύσει το βιοποριστικό τους πρόβλημα από αλλού. Ίσως κάποια υπόγεια που υπαγορεύουν την καθημερινή θεματολογία ανάλογα τις ορέξεις και τα συμφέροντα τους. Φερέφωνα που καλούσατε τον κο Φούρα για να εκπροσωπήσει τον Πατραϊκό λαό, γιατί δεν προβάλλατε την άμεση απάντηση του λαού στο πρόσωπο του; Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, στο βίντεο που ακολουθεί είναι σαφές ότι οι κάμερες σας ήταν εκεί.

από το Τρωκτικό και το http://online-pressblog.blogspot.com/2008/12/blog-post_8146.html

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε μάγκα Επαμεινώντα! Γειά σου ρε πατρίδα και γείτονα. Εσύ από την Άγια Παρασκευή κι εγώ από κάτω από το Στρατόπεδο, από τις Εργατικές Κατοικίες! Το ξέρω ότι δεν μπορείς να το διαβάσεις αλλά πιστεύω να στο μεταφέρουν! Ατυχία ρε μάγκα μου με το κωλόπαιδο. Κανονικά έπρεπε να το γαμήσεις και αυτό και εκείνη την πουτάνα την Αρμένισα την μάνα του! Άλλωστε τα μικρά παιδιά αν τα βαρέσεις κλαίνε κι αν τα γαμήσεις θέλουν κι άλλο!
Παρακολουθώ τον οχετό των δημοσιογράφων και των «αυτοπτών μαρτύρων». Ρε φίλε τι να σου πω? Σαν να στην είχανε στημένη και να είχαν και σκηνοθέτη ακόμα! Εκείνος δε ο πατριώτης μας ο σκατόπουστας ο Οικονομέας είναι μέσα στην τρελή χαρά! Δεν θα τον πετύχω στην Καστάνια? Θα τον κάνω να φωνάζει την αστυνομία να τον γλυτώσει! Έχεις μπλέξει παλικάρι μου με όλη την αλητεία αλλά μην κολλάς. Κότες λυράτες είναι όλοι τους! Ευτυχώς υπάρχουν και για σένα Τερτσέτηδες και Πολυζωϊδηδες για να έχεις μια τίμια δίκη και ταυτόχρονα να τρίψουν τα μούτρα των ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΩΝ. Κάποια ποινή θα την βγάλεις αλλά θα είναι μαγκιά να πάρεις όσους περισσότερους «μάρτυρες» μαζί σου. Όσο πιο επώνυμοι τόσο καλύτερα! Στην ψειρού γαμώ την μεγαλοδημοσιογραφία τους!
Θα το στείλω παντού για να μάθεις ότι σε σκεφτόμαστε και σε μετράμε. Ζήτω η λεβεντογέννα Μάνη!