ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.12.08

STOPCARTEL: Ελλειμα εμπιστοσυνης παντου.Ο δρομος που έχει ανοιξει. 11-12-2008

Τα τελευταια γεγονοτα συμπτωμα βαρειας κρισης.Οι πρωτοβουλιες του υπουργου Αναπτυξης για τον Ανταγωνισμο.Οι λειτουργιες της Αντιμονοπωλιακης Αρχης και τα βηματα του STOPCARTEL στο δρομο που ανοιξε πριν δυο χρονια.

Τα γεγονοτα των τελευταιων ημερων σε ολη τη χωρα είναι δεδομενο ότι αποτελουν τα πρωτα κοινωνικα συμπτωματα μιας πολλαπλης και βαρειας κρισης η οποια επιδεινωνεται ραγδαια.Ο φονος ενός παιδιου από έναν Αστυνομικο αποτελεσε τη θρυαλιδα μιας εκρηξης η οποια εκτονωσε ένα μικρο μερος της συσωρευμενης σε μεγαλα κοινωνικα στρωματα πιεσης και αγανακτησης.Η καταφυγη μονο στη μεθοδο της καταστολης, αποτελει μια δοκιμασμενη μεθοδο αμυνας, η οποια όμως στην προκειμενη περιπτωση δεν είναι αρκετη.Μοιαζει με τη χρηση παυσιπονου.

Οι ατερμονες συζητησεις για το ποιο παυσιπονο είναι πιο αποτελεσματικο η σε τι δοση επρεπε να χρησιμοποιηθει ,επιβαλεται γρηγορα να αντικατασταθουν, με την αντιμετωπιση των πραγματικων συνθηκων που εχουν διαμορφωθει στη χωρα σε ολους τους τομεις και ιδιαιτερα στην οικονομια..

Δεν θα αναφερθουμε στα κατά ριπας σκανδαλα κάθε ειδους τα οποια προκαλεσαν για χρονια το κοινο αισθημα.Θα μνημονευσουμε μονο το τελευταιο μεγαλο εκκλησιαστικο σκανδαλο, το οποίο έχει τεραστιες οικονομικες παραμετρους οι οποιες τραυματιζουν τη συνειδηση των πολιτων. Οι τελευταιοι καταλαβαινουν ότι εκτος των προκλητικων αμεσων εκκλησιαστικων κερδων ,παραγωγων διαφθορας,υπαρχει μια θεσμοθετημενη φοροδιαφυγη ασυληπτου μεγεθους, η οποια τελικα επιβαρυνει δυσβαστακτα τους ιδιους και συνεπως τους αφορα αμεσα και αποφασιστικα.

Οι συνθηκες αυτές δημιουργουν στον πολιτη μεγαλα εσωτερικα ερωτηματικα, καθως χανει την εμπιστοσυνη του σε θεσμους όπως η εκκλησια, που γι άυτον αποτελουσαν μεχρι προτεινος αδιαπραγματευτα σημεια αναφορας.

Κατω από αυτές τις συνθηκες, η σχεση εμπιστοσυνης με άλλες πιο ευαλωτες συλλογικες εκφρασεις, όπως η πολιτικη ηγεσια του τοπου, η οποια από μακρου έχει γινει ακροτατα προβληματικη, ραγδαια χειροτερευει.

Σαν παραδειγμα που μας αφορα ολους γιατι αφορα την οικονομια του καθενος μας ,τι εμπιστοσυνη μπορει να έχει ο φορολογουμενος καταναλωτης στον υπουργο Αναπτυξης των 41 μετρων κατά της ακριβειας και στον εξαφανισμενο υφυπουργο του, όταν συλλαμβανονται να προσπαθουν «νυκτα» να παραχωρησουν δικαστικη ασυλια στην Εθνικη Αντιμονοπωλιακη Αρχη, ώστε να κουκουλωσουν κολοσσιαια σκανδαλα που σχετιζονται με καρτελ και μονοπωλια, με τα οποια ασχολειται κατοπιν μηνυσεων η δικαιοσυνη ;

Αν η λειτουργια της Ελληνικης Επιτροπης Ανταγωνισμου στις υποθεσεις που η δικαιοσυνη ηδη ερευνα ηταν νομιμη, δεν θα απαιτειτο παραχωρηση κανενος ειδους αμνηστιας ,αλλα θα αφηναν τη δικαιοσυνη να αποφανθει!

Τι ωθησε πολλους επιχειρηματιες ,με υποθεσεις στην Επιτροπη Ανταγωνισμου, να καταφευγουν σωρηδον στα δικαστηρια ώστε να βρουν το δικιο τους ;

Γραφαμε χαρακτηριστικα στις 8/12

« Πυκνωνουν οι αντιφασεις στις εισηγησεις και αποφασεις της Επιτροπης Ανταγωνισμου,ΒP και Shell,Τραπεζες με ΙΚΑ και ΔΙΑΣ, Ακτοπλοοι,καφεδες και ΝΕΣΤΛΕ,καταγγελιες Χαλυβουργιες και Αυτεπαγγελτες ερευνες,συνθετουν ένα παζλ που ακουει στο ονομα Αναξιοπιστια.».

Επιχειρηματιες από διαφορετικους και συχνα αντιθετων συμφεροντων χωρους καταφευγουν στη δικαιοσυνη αφου διαπιστωνουν ότι η λειτουργια της ανεξαρτητης αυτης Αρχης είναι σκανδαλωδης και ζητουν την παρεμβαση των δικαστηριων απλα διοτι δεν την εμπιστευονται πλέον.

Το STOPCARTEL εδώ και εναμισυ χρονο, ειχε επισημανει προς την κυβερνηση τα τεραστια προβληματα στη λειτουργια της Επιτροπης τα οποια ειχαν κλονισει την εμπιστοσυνη των επιχειρησεων και των πολιτων σε αυτή.

Το STOPCARTEL ειχε ζητησει ληψη αμεσων και συγκεκριμενων μετρων εξυγιανσης της Αντιμονοπωλιακης Αρχης και ενισχυσης του Αντιμονοπωλιακου οπλοστασιου στην Ελλαδα.

-Εθεσε πρωτο το θεμα της σκανδαλωδους συμμετοχης του ΣΕΒ στην Επιτροπη Ανταγωνισμου και ζητησε την αποπομπη του στη βαση της αρχης συγκρουσης συμφεροντων.

-Εθεσε πρωτο το θεμα της εκλογης των μελων της από τη Βουλη, μεταξυ τεχνοκρατων και ακαδημαικων.

-Ζητησε την αναδιαρθρωση της κατά τομεις παραβασεων.

-Απαιτησε την ιδρυση ειδικου τμηματος στο Διοικητικο Εφετειο

-Εισηγηθηκε πρωτο την μετατροπη των παραβασεων του Αντιμονοπωλιακου νομου σε κακουργηματα.

-Απαιτησε ληψη μετρων προστασιας των επιχειρησεων και πολιτων που καταγγελουν καρτελ και μονοπωλια από τις καταστροφικες πρακτικες των μελων των καρτελ σε βαρος τους που ακολουθουν την καταθεση των καταγγελιων.

-Ζητησε την υποστηριξη της πολιτειας σε εκπαιδευτικα προγραμματα επιμορφωσης επιχειρηματιων και μαθητων ΜΕ στις αρχες του Ελευθερου Ανταγωνισμου όπως και αλλα μετρα χωρις καμμια απολυτως ανταποκριση.

Το STOPCARTEL πιστευε και πιστευει ακραδαντα ότι η υιοθετηση των παραπανω μετρων θα αποκαταστουσε την ανυπαρκτη εμπιστοσυνη του επιχειρηματικου κοσμου προς την Αντιμονοπωλιακη Αρχη και των φορολογουμενων πολιτων,καταναλωτων προς την πολιτικη ηγεσια.

Σε μια περιοδο όπως η τωρινη , η υιοθετηση των παραπανω εισηγησεων θα εδινε το απαιτουμενο μηνυμα προς όλες τις κατευθυνσεις.

Σε κάθε περιπτωση το STOPCARTEL θα συνεχισει να ελεγχει τη λειτουργια του Ανταγωνισμου στη χωρα και θα αποκαλυπτει κάθε αποπειρα διατηρησης της νοθευσης του από οιανδηποτε πλευρα σε όλα τα διοικητικα, πολιτικα και δικαστικα επιπεδα,ακομη και εκτος Ελλαδος.

.Συγχρονως, θα συνεχισει να προωθει πολιτικα και δικαστικα κάθε παρανομη πρακτικη του υπουργειου Αναπτυξης και της Επιτροπης Ανταγωνισμου με σκοπο την απελευθερωση της Ελληνικης Οικονομιας,προς οφελος ολων των επιχειρησεων και της ευμεριας των πολιτων.

Στην πορεια αυτή η συστρατευση με φορεις ,.εντιμες επιχειρησεις και πολιτες που πιστευουν στην αναγκη απελευθερωσης της Ελληνικης οικονομιας θα είναι αποφασιστικη

Δεν υπάρχουν σχόλια: