ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.1.09

"ΘΛΙΦΤΗΚΑΝ" ΟΙ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΟΙ

Αντίμαχος

Η πρωινή « σούπα» των ΜΜΕ χάλασε με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την εμπλοκή του δεύτερου όπλου στην επίθεση στο ΥΠ.ΠΟ , και το οποίο ταυτίστηκε με άλλη τρομοκρατική ενέργεια της οποίας την ευθύνη είχε λάβει ο Επαναστατικός Αγώνας.



Τρομοκρατική ενέργεια ..τελικά!.,.. ..η επίθεση στο ΥΠΠΟ που είχε ως στόχο την «αφαίρεση» ζωής… και δη αστυνομικών οργάνων.



Τρομοκράτες …..αυτή την φορά χωρίς καν σημειολογικό υπόβαθρο. Και στην εγχώρια τρομοκρατία οι ιδεολογικές αναφορές πήγαν περίπατο όπως και τόσα άλλα…σαφώς πιο ουσιώδη



Κατόπιν της τρομοκρατικής ενέργειας το Καραγκιοζιλίκι πείρε και έδωσε!


Τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι εκπομπών της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου επιδόθηκαν σε έναν ανταγωνισμό «κατάφορης λύπης» για τον χαροπαλεύοντα αστυνομικό θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης, αλλά και σε ένα κρεσέντο «ειδικών» αναλύσεων και σεναρίων που προσπαθούσαν “ντε και καλά” να «παντρέψουν» την επίθεση στους αστυνομικούς με την «αντίδραση» των τελευταίων ημερών .


Ξέχασαν «απότομα» τον «εκφωνητικό» τους ρόλο που είχαν τον τελευταίο καιρό …αναμεταδίδοντας τις καταστροφές των «αγανακτισμένων» και επιστράτευσαν τον ντεντεκτιβισμό τους… για να μας αποδώσουν την «αλήθεια».



Μια «αλήθεια» που δυστυχώς είχε για άλλη μια φορά ανθρώπινο θύμα μέσα σε ένα μήνα περίπου από τον άδικο χαμό του μικρού Γρηγορόπουλου.


Μια «αλήθεια» που οι αιμοσταγείς της μοντέρνας δημοσιογραφίας είδαν τηλεθέαση


Μια «αλήθεια» που αυτή την φορά έθεσε τον αστυνόμο από την μεριά της θλίψης και της συμπάθειας.


Μια «αλήθεια» που επιδόθηκε στο «αλεξίσφαιρο» που δεν φορούσε το θύμα.


Μια «αλήθεια» που στηρίχτηκε στο «επικίνδυνο» επάγγελμα του αστυνομικού. Που εκ προοιμίου…… όπως είπε και ο δημοσιογράφος Ντάσκας στον ALPHA…… είναι συνυφασμένος ο αστυνομικός υπάλληλος με το μοιραίο.


Μια «αλήθεια» που τώρα ήταν η σειρά των οικείων του αστυνομικού θύματος να βγουν στα τηλεοπτικά παράθυρα για να εκφράσουν την οδύνη τους.


Μια «αλήθεια» που υποκρύπτει την Τρομολαγνεία των ΜΜΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: