ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.1.09

Οι Ανακολουθίες της δημόσιας ζωής εγγίζουν τα πλαίσια ενός σοβαρού εθνικού κινδύνου...



ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ...


Ο εισαγγελέας αγνόησε την απάθεια των αστυνομικών και δικαστικών αρχών απέναντι στους βάνδαλους καταστροφείς ιδιωτικών περιουσιών κι αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί εναντίον του ...διαιτητή ποδοσφαίρου Βασσάρα! Διότι κατά τη γνώμη του (του εισαγγελέα!!) δεν έδωσε πέναλτυ στο παιχνίδι Παναθηναικού – ΑΕΚ. Στο απίθανο πολιτικό μωσαικό που λέγεται ελληνική δημόσια ζωή η δικαιοσύνη αδιαφορεί για την άρνηση του επικεφαλής της Siemens στην Ελλάδα να προσέλθει – καίτοι κληθείς – στην Δικαιοσύνη να καταθέσει όπως και για το γεγονός πως μεγαλοεπιχειρηματίας καταδικασμένος αμετάκλητα δεν εκτίει – με το έτσι θέλω – την ποινή του. Την ίδια ώρα όμως αξιολογεί σαν επικίνδυνη για την δημόσια ασφάλεια την απόφαση διαιτητή ποδοσφαίρου για κάποια ...αμφισβητούμενη φάση. Τα πράγματα ξεφελυγουν πλέον από τα όρια του χιούμορ. Κι εγγίζουν τα πλαίσια ενός σοβαρού εθνικού κινδύνου...
http://www.andrianopoulos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: