ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.1.09

Ο HENRY KISSINGER "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ" ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Γράφει ο/η Greek American News Agency 08.01.09 henry_kissinger.jpg

Σε λίγες ημέρες, στις 20 Ιανουαρίου (ορκίζεται σε μια τελετή που όμοια της η Αμερική δεν έχει ξανά ζήσει) και αναλαμβάνει- θεωρητικά πάντοτε- τα ηνία της Αμερικής ο νεοεκλεγής ΑφρόΑμερικανός Barack Obama ως 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Τι τον περιμένει όμως; Ποιες θα πρέπει να είναι οι βασικές προτεραιότητες του; Θα είναι το Μεσανατολικό και η αιματοχυσία στην Γάζα; ΔΕΙΤΕ λοιπόν τα όσα απροκάλυπτα αλλά πολύ αποκαλυπτικά λέει ο Henry Kissinger!

Ό άνθρωπος ο οποίος χάραξε και χαράζει την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ από τα χρόνια του Νίξον μέχρι σήμερα δια των «μαθητών» του. ΔΕΙΤΕ τι λέει ο "Γκουρού" των ΗΠΑ για τον νέο κόσμο που προετοιμάζεται και την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ (Ιανουάριος 08 ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ CHARLIE ROSE ) και που πολύ σύντομα θα έρθει...

ΔΕΙΤΕ τι λέει για τον πολέμο στην Γάζα, το Ισραήλ και την Χαμάς αλλά και για το τι θα κάνει ο Barack Obama στον οποίο ολόκληρη η ανθρωπότητα επένδυσε τις ελπίδες της . ΔΕΙΤΕ λοιπόν τι είπε με την έναρξη του νέου έτους(01.01.2009 CNBS) ο πολύς κύριος Kissinger για την εξωτερική πολιτική που είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει ο Barack Obama όπως προκλητικά και απροκάλυπτα αποκαλύπτει ο ίδιος H. Kissinger! Ο Αρχιτέκτονας της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ!

ΔΕΙΤΕ τι έλεγε ήδη από τις 18 ιανουαρίου 2008 για τον Obama,την Παλαιστίνη και το Ισραήλ.

ΔΕΙΤΕ τι πιστεύει για την Κίνα

Ο άνθρωπος ο οποίος παρασκηνιακά είναι πανταχού παρών στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ τα τελευταία 30 χρόνια. Ο άνθρωπος που το 1973 έλαβε το βραβείο Nobel για τις προσπάθειες του υπέρ της Ειρήνης(sic) και για τον οποίο έχουν γραφεί χιλιάδες σελίδες και δεκάδες βιβλία σε όλο τον κόσμο για τα εγκλήματα που του καταλογίζεται συνυπευθυνότητα και ηθική αυτουργία ότι έχει διαπράξει κατά της ανθρωπότητας δείχνει να ξέρει πολύ περισσότερα για το τι μέλλει γενέσθαι στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ. Πολιτική η οποία ρυθμίζεται πια μέσα από τα πανίσχυρα Think Tank τα οποία χρηματοδοτούν ισχυροί οικονομικοί παράγοντες από όλο τον κόσμο. Ποιος είναι όμως στ' αλήθεια ο άνθρωπος για τον οποίο έχουν γραφτεί τόσα πολλά; ΔΕΙΤΕ γιατί οι άνθρωποι τις Google αποκάλεσαν τον Dr. Henry Kissinger ΦΑΙΝΌΜΕΝΟ!

και τώρα ΔΕΙΤΕ την άλλη όψη του "φαινόμενου KISSINGER" μια άκρως αποκαλυπτική εκπομπή ντοκιμαντέρ για τον άνθρωπο που εξακολουθεί να προκαλεί αλλά και να τροφοδοτεί πρωτοσέλιδα, συνομοσιωλόγους, δημοσιογράφους συγγραφείς και κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο σε λόκληρο τον κόσμο.

http://www.greekamericannewsagency.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: