ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.2.09

Εκλογές στο Ισραήλ: νίκη της δεξιάς και της τρομοκρατίας

(κλικ για μεγένθυση)
Οι ισραηλινοί πολίτες, που είχαν να επιλέξουν την ίδια πολιτική ανάμεσα στη “δεξιά”[1] και την υποτιθέμενη “αριστερά”,[2] επέλεξαν τη δεξιά.
Από το πάζλ των υπολοίπων κομμάτων, το “προοδευτικό-αριστερό” κόμμα “Meretz” (3 έδρες) και τα “θρησκευτικά κόμματα”: “United Torah Judaism” (5 έδρες), “National Union” (4 έδρες) και “Bayit Hayehudi” (3 έδρες).
Οι αραβο-ισραηλινοί σχηματισμοί: “Ra'am Ta'al” (4 έδρες) και το “Balad” (3 έδρες).
Η αυταπάτη που καλλιέργησαν έντεχνα οι δυτικοί, που υποστήριξαν και συνεχίζουν να υποστηρίζουν τη γενοκτονία και τον αποκλεισμό της Γάζας, ολοκληρώθηκε. Οι ισραηλινές εκλογές επικύρωσαν τον “θρίαμβο” των τριών κύριων εκπροσώπων της τρομοκρατίας και των ΗΠΑ στη Μ. Ανατολή.
Τα εκλογικά αποτελέσματα επιβεβαίωσαν πως η σιωνιστική κοινωνία επέλεξε τον εξτρεμισμό, τους υποστηρικτές της τρομοκρατίας και των εγκλημάτων πολέμου εναντίον του Παλαιστινιακού λαού.
Το θεοκρατικό καθεστώς κι όχι «μια δυτική δημοκρατία» όπως ισχυρίζονται ορισμένοι έλληνες αναλυτές και δημοσιογράφοι, όπου όλα τα πολιτικά κόμματα έχουν ως δόγμα «ο λαός του Ισραήλ είναι ο λαός του Θεού», κάτι που συμπληρώνει και ολοκληρώνει τις ρατσιστικές-ναζιστικές “θεωρίες” της «άριας φυλής», ατενίζει το μέλλον του με την πλήρη υποστήριξη των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο λαός της Παλαιστίνης, μετά τη γενοκτονία στη Γάζα και τους συνεχιζόμενους βομβαρδισμούς, που συνιστούν διεθνές έγκλημα, συνεχίζει το δρόμο του δικού του Ολοκαυτώματος, αλλά και της Αντίστασης.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις και τα προγράμματα των “νικητών” στις εκλογές, η Tzipi Livni επιθυμεί την ολοκλήρωση της πολεμικής επιχείρησης εναντίον των Παλαιστινίων, ο Benjamin Netanyahu δηλώνει ότι «δεν υπάρχουν Παλαιστίνιοι συνομιλητές» και πως «δεν θα σεβαστεί καμία συμφωνία», ο Avigdor Lieberman θέλει την εξαφάνιση της Αιγύπτου και να «πετάξουν στη θάλασσα τους Παλαιστινίους».
Οι μικρές σιωνιστικές συμμορίες και φατρίες, έχουν μετασχηματιστεί σε αναπόσπαστο και κυρίαρχο τμήμα του θεοκρατικού προτεκτοράτου των ΗΠΑ στη Μ. Ανατολή.
Μετά από 61 χρόνια κατοχής, το παράνομο
[3] ισραηλινό κράτος και τα πολιτικά του κόμματα αφομοίωσαν και αφομοιώθηκαν από τον σιωνισμό. Το εκλογικό σώμα του Ισραήλ δεν κάνει διαχωρισμούς σε αριστερά και δεξιά, διότι όλα τα πολιτικά κόμματα έχουν τον ίδιο κοινό στόχο: την εξολόθρευση του Παλαιστινιακού Λαού!
Κι αυτός ο «εκλογικός αγώνας» στο Ισραήλ, διεξήχθηκαν θυσιάζοντας ως προσφορά στο σιωνιστικό βωμό του «εκλεκτού λαού του Θεού» το αίμα του μαρτυρικού Παλαιστινιακού λαού!
Σήμερα, μετά τη στρατιωτική και πολιτική ήττα του Ισραήλ (ΗΠΑ και Ευρωπαϊκή Ένωση) στη Γάζα, που δεν υπέκυψαν οι 1,5 εκατομμύρια Παλαιστίνιοι, παρά τα δύο χρόνια αποκλεισμού και τη σφαγή αμάχων και παιδιών, οι «πολιτισμένοι» της Δύσης συνεχίζουν απτόητοι το δολοφονικό τους έργο. Η Παλαιστινιακή Αντίσταση αποτελεί ένα αξεπέραστο «εμπόδιο» στα σχέδιά τους, τόσο για την πολιτική ωριμότητα της νόμιμης και εκλεγμένης δημοκρατικά κυβέρνησης της Γάζας, όσο και από την ένοπλη ΝΟΜΙΜΗ Αντίσταση (χωρίς τη βοήθεια κανενός και την «ουδέτερη» στάση των αραβικών δικτατορικών καθεστώτων).
Απέναντι στην πολιτική ήττα της Δύσης (Ισραήλ, ΗΠΑ, Ε.Ε.) από τον λαό και την ηγεσία των Παλαιστίνιων, σήμερα η δύση εγκαινιάζει μια νέα φάση «πολιτικού πολέμου», για να φτιασιδώσει το προφίλ του ναζιστικού ισραηλινού καθεστώτος: ΜΜΕ και «δημοσιογράφοι» σε διατεταγμένη υπηρεσία!Όμως, η σφαγή στη Γάζα έχει γίνει συνείδηση στους λαούς του πλανήτη. Οι πολιτικοί ηγέτες, με τη στάση τους στο Ολοκαύτωμα της Γάζας, έχασαν κάθε αξιοπιστία και η «επιχείρηση» θα καταρρεύσει!
Σημειώσεις
[1] “Kadima”, της Tzipi Livni (28 έδρες), “Likud”, του Benjamin Netanyahu (27 έδρες) και “Yisrael Beitenu”, του νεοφασίστα Avigdor Lieberman (15 έδρες).
[2] Το “Εργατικό” κόμμα, του Ehud Barak (13 έδρες), το οποίο ουδεμία σχέση έχει με αριστερά, ή κεντροδεξιά.
[3] Η «απόφαση» 181 των Ηνωμένων Εθνών, έθετε ως προϋπόθεση για «ίδρυση κράτους του Ισραήλ», την ίδρυση Παλαιστινιακού κράτους. Για την ιστορία… στην Ελλάδα η «αναγνώριση» του παράνομου κράτους επετεύχθη, παρά και ενάντια στο διεθνές δίκαιο και τις αποφάσεις του ΟΗΕ, από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: