ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.2.09

Έκοψαν από ασθενή το επίδομα επειδή πάσχει από 2 ασθένειες



Σταματήστε επιτέλους κύριοι να είστε απέναντι στους Έλληνες πολίτες. Και δεν μιλάμε πλέον μόνο για την εκάστοτε κυβέρνηση. Μιλάμε και αυτούς που ανεξάρτητα από κάθε κυβέρνηση βρίσκονται στα γρανάζια του κρατικού μηχανισμού. Ακούσαμε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του κυρίου Παπαδάκη στον ANT1 την κοροϊδία που γίνεται εις βάρος ανθρώπων οι οποίοι έχουν πραγματική ανάγκη για βοήθεια από τον κρατικό κορβανά. Και δεν μιλάμε για κάτι που οι άνθρωποι δεν το δικαιούνται ... το δικαιούνται γιατί είναι αυτοί που πληρώνουν τις εισφορές τους στο Ελληνικό κράτος!!! Και η ανταπόδοση είναι η κοροϊδία! Σήμερα λοιπόν ακούσαμε μια γενναία ομολογουμένως κυρία να λέει ότι της έκοψαν το επίδομα ασθενείας επειδή έπασχε από 2 ασθένειες. Το τρελό αυτό κράτος και ο εκτός τόπου νομοθέτης δηλαδή, είπαν ότι: Αυτός ο οποίος πάσχει από μια ασθένεια έχει δικαίωμα να πάρει το επίδομα, αλλά αυτός που πάσχει και από δεύτερη ασθένεια, και που η λογική λέει ότι έχει ανάγκη από μεγαλύτερη βοήθεια σε σχέση με την πρώτη περίπτωση, δεν μπορεί να πάρει το επίδομα ολόκληρο. Σε αυτό το κράτος ζούγκλα δηλαδή αυτός που έχει λιγότερη ανάγκη λαμβάνει βοήθεια αλλά αυτός που έχει περισσότερη ανάγκη απαγορεύεται να λάβει βοήθεια. Τελικώς το θέμα φαίνεται ότι λύθηκε με την παρουσία της κυρίας στην εκπομπή του κυρίου Παπαδάκη, όμως είναι αδιανόητο να ζούμε σε μια χώρα στην οποία για να λύσει κάποιος το πρόβλημα του θα πρέπει να δημοσιοποιεί το θέμα στα Μ.Μ.Ε.

Ελλήνων Αφύπνιση

Δεν υπάρχουν σχόλια: