ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.2.09

Το Αλφαβητάρι της Απόδρασης




Αραβαντινός: «Για χίλια ευρώ δεν γίνομαι δολοφόνος…» είπε στην Τρέμη ο άνθρωπος που βλέπει τους Υπουργούς να περνούν αλλά αυτός εκεί. Μπετόν. Με πόσα;
Βlogs: «Αντάρτικη» ενημέρωση που έκανε το χειλάκι μας να γελάσει και ρόμπα τους μεγαλοσχήμονες αναλυτές του κώλου.
Γελοίοι: Οι περιφερόμενοι στα κανάλια ανευθυνοϋπεύθυνοι κάθε χρώματος και αξιώματος, που προσδοκούν να εξαργυρώσουν το φιάσκο κατηγορώντας ο ένας τον άλλο.
Δραπέτης: Ο άνθρωπος (Β. Παλαιοκώστας) που ρεζίλεψε το κρατικό σύστημα και αναγορεύθηκε λαϊκός ήρωας στα μάτια του κόσμου, ο οποίος κάθε μέρα γαμ…ται από αυτό.
Ελικόπτερο: Το μέσο μεταφοράς που κατακτά όλο και περισσότερο όσους επιζητούν «γρήγορες αποδράσεις με εχεμύθεια και διακριτικότητα».
Ζεστό χρήμα ήθελε η κυβέρνηση για να κινηθεί η αγορά και έκανε τα στραβά μάτια ώστε να αποδράσει και να ξοδέψει τα 6.000.000 που πήρε από την απαγωγή του Μυλωνά. Μη νομίζετε ότι είναι ανίκανη. Έχει σχέδιο…
Ηλίθιους μας περνάνε;
Θεσσαλία: Τα γνωστά λημέρια του Παλαιοκώστα και «έμπιστη» περιοχή, αφού οι συντοπίτες του τον εκτιμούν γιατί μοίραζε λεφτά σε φτωχαδάκια και δεν πείραξε ποτέ κανέναν.
Ιτέα: Ενδιάμεσος σταθμός της “Παλαιοκώστας Airlines”.
Κορυδαλλός: Το νέο hot spot του LA (Lekanopediou Attikhs) που διεκδικούν Μπόμπολας και Βωβός για να φτιάξουν ελικοδρόμιο, εμπορικό κέντρο και πολυτελείς μεζονέτες.
Λαμόγια: Οι τηλεαστέρες μεγαλοδημοσιογράφοι που αφού χέστηκαν με την προκήρυξη της – κατά Σόμπολο- ΣΕΞτας, τώρα πήραν πάνω τους, φόρεσαν την fake τήβενο και δικάζουν τους πάντες, προσπαθώντας να περισώσουν τη θλιβερή τους αξιοπρέπεια (νάχαμε να λέγαμε) και τις πλούσιες αποδοχές τους.
Μασκαράδες: Αλλαγές στο dress code της Αποκριάς. Μη ντυθείτε φυλακισμένοι… Που θα βρείτε ελικόπτερο;
Νίκος Καραχάλιος δήλωνε στην πρώτη απόδραση πριν 3 περίπου χρόνια. «Δεν νομίζω ότι είναι κανένας ευχαριστημένος, αλλά επειδή αυτό που συνέβη είναι κάτι εξωπραγματικό, δεν νομίζω ότι οι πολίτες από ένα δυσάρεστο και–πώς να το πούμε- «ασυνήθιστο περιστατικό» θα μας κρίνουν μόνο από αυτό». Το δις εξαμαρτείν…
Ξενέρωσε η νεολαία (μαζί και οι παντρεμένοι που κάνουν… ατασθαλίες) που βλέπει τα αγαπημένα της καρτοκινητά να βγαίνουν στην παρανομία, αφού αυτά φταίνε για την απόδραση. Μιλάμε για 13.500.000 καρτοκινητά. Στην πυρά, στην πυρά, που λέει κι η Βίσση.
Όπλο: Μεταλλικό αντικείμενο που σκοτώνει και το δίνουν σε έναν φρουρό των 800 ευρώ και τον αμολάνε στη σκοπιά. Και ευχαριστημένος να είναι που προσελήφθη. Ο αχάριστος θέλει και εκπαίδευση… (Επίκαιρο το τραγούδι του «πρίγκιπα» της rock Παύλου Σιδηρόπουλου “Aντε και καλή τύχη μάγκες”).
Πιπιλή: Βουλευτής της ΝΔ που ξέφυγε… «Να κρεμάσουν έναν στο Σύνταγμα για να παραδειγματιστούν». «Οι συνδικαλιστές δεν είναι νταβαντζήδες της αθωότητας των φυλάκων». Μαζέψτε τη…
Ριτζάι: Ο συνεπιβάτης του Βασίλη Παλαιοκώστα στο ελικόπτερο γνωστός και με το ψευδώνυμο… κινητο-ρολογάκιας.
Σόμπολος: Μετά τη ΣΕΞτα τρομοκρατών… φαίνεται τον συμπάθησε ο κρατούμενος –γνωστός και μη εξαιρετέος- Βασίλης Στεφανάκος: "Αν ήταν αστυνομικός ο Πάνος Σόμπολος θα είχε προσφέρει πολλά περισσότερα. Τώρα που τους στηρίζει κάνει μεγάλο λάθος. Είναι καλός άνθρωπος αλλά θα προσέφερε περισσότερα αν έκανε άλλο επάγγελμα". Αλήθεια ακόμα δεν απάντησε αν θεωρεί τυχαίο το γεγονός ότι ο γιος του είναι το ένα από τα δύο άτομα που βραβεύτηκαν για το ήθος τους μέσα από τους εκατοντάδες νέους ρεπόρτερ.
Ταράτσα: Εκεί που απλώναμε τις μπουγάδες τώρα κάνουμε check in. Γίναμε Ευρώπη επιτέλους…
Υπουργός Δικαιοσύνης: Ο πρώτος στην ιστορία… ανεύθυνος Υπουργός κ. Δένδιας –επειδή ανέλαβε καθήκοντα πριν λίγο καιρό!!!- δήλωσε με ύφος αγέρωχο «Θα συλληφθούν και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δραπέτες Παλαιοκώστας και Ριζάι καθώς και οι συνεργάτες τους». Σιγά μη σκίσετε κάνα καλσόν… Περιμένετε να χρονίσετε και μετά…
Φεϊς Μπουκ: Πάνω από 30.000 μέλη έχει ήδη το group “Παλαιοκώστας Airlines” στο Facebook.
Χάος: Ναι, καλά καταλάβατε, αυτό που ζούμε.
Ψάξε: Ψάξε που να τους βρεις…




Ω τι κόσμος όμορφος, αγγελικά πλασμένος.


show-bitch

Δεν υπάρχουν σχόλια: