ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.2.09

Η καλύτερα σχεδιασμένη εφημερίδα στον κόσμο ο Ελεύθερος Τύπος!

Η καλύτερα σχεδιασμένη εφημερίδα σε όλο τον κόσμο είναι ο «Ελεύθερος Τύπος». Την ανώτατη διάκριση απέσπασε η έκδοση του ΕΤ για το καθημερινό και το κυριακάτικο φύλλο κερδίζοντας το μεγάλο βραβείο «The Best of Newspaper Design» για το έτος 2008 από τη Society for News Design στην ετήσια εκδήλωσή της προχθές το βράδυ στη Νέα Υόρκη. Ο «Ελεύθερος Τύπος» επιλέχθηκε ανάμεσα σε 346 ημερήσιες εφημερίδες από 43 χώρες του κόσμου, εντυπωσιάζοντας την κριτική επιτροπή για την πρωτοτυπία στην ανάδειξη των θεμάτων της δημοσιογραφικής ύλης του. Παράλληλα κέρδισε το «ασημένιο» βραβείο του παγκόσμιου διαγωνισμού σχεδιασμού, ενώ παράλληλα πρόσθεσε στη συλλογή των βραβείων του άλλα έξι στις επιμέρους κατηγορίες για το design ξεχωριστών σελίδων. Συνολικά η επιτροπή ήλεγξε 10.725 σελίδες από τις καθημερινές εφημερίδες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό αναζητώντας την πρωτοτυπία, τον ολοκληρωμένο τρόπο ανάπτυξης και ανάδειξης των ρεπορτάζ.

OURGREEKTV

Δεν υπάρχουν σχόλια: