ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.2.09

Με τα ...μάτια της Εύας !"Κατώτερος των περιστάσεων ο πολιτικός κόσμος της χώρας."


Γράφει η:
ΕVA JOHANSSON





Η χώρα βρίσκεται σήμερα στην πιο δύσκολη καμπή που γνώρισε μετά την μεταπολίτευση. Η οικονομική κρίση έχει γονατίσει όλα τα εισοδήματα και το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού μετά βίας τα βγάζει πέρα, ενώ δεν είναι και λίγοι εκείνοι που υποσιτίζονται απλώνοντας το χέρι εδώ κι εκεί!
Ωστόσο υπάρχει η άρχουσα τάξη που με την συμπεριφορά της έχει ξεσηκώσει το κοινό αίσθημα των πολιτών. Το κράτος υπολειτουργεί σε όλους τους τομείς δράσης, αφού η εκτελεστική εξουσία βρίσκεται σε ύπνωση. Τα κύματα των απεργών σε καθημερινή βάση δημιουργούν προσκόμματα στην παραγωγή και πέραν αυτού εμποδίζουν την ελεύθερη διακίνηση πολιτών και αγαθών.
Η δύναμη του ισχυρότερου επικρατεί και οι αδύναμοι πολίτες ζουν το δικό τους δράμα.
Προ αυτής της κατάστασης ο πολιτικός κόσμος της χώρας χαρακτηρίζεται αδύναμος και ανίκανος να λύσει το πρόβλημα το οποίο όλο και μεγιστοποιείται προς απογοήτευση των πάντων. Γεννάται άμεσα η ανάγκη ενός λαϊκού ηλεκτροσόκ για αφύπνιση των πολιτικών μας ώστε να επιτελέσουν το μεγάλο και βαρύ χρέος που κουβαλούν στην πλάτη τους έναντι του κράτους και του λαού!
Ώρα λοιπόν ευθύνης του πολιτικού κόσμου της χώρας, φυσικά όλων των παρατάξεων και πολιτικών σχημάτων γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και επικίνδυνοι. Θα πρέπει να το καταλάβουν επί τέλους πως η πολιτική κατάσταση βρίσκεται στο «παρά πέντε» η δε χώρα στα πρόθυρα της πτώχευσης και ο λαός της στο «χείλος του γκρεμού»!
BLOG ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: