ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.2.09

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΙΑ ΚΟΠΗ ΠΛΑΤΑΝΩΝ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ tolimeri.blogspot.com ΓΙΑ ΚΟΠΗ ΠΛΑΤΑΝΙΩΝ

Αξιότιμοι κύριοι,

Στο πραγματικά πολύ ενδιαφέρον blog σας φιλοξενείτε «καταγγελία πολιτιστικών συλλόγων της Ναυπακτίας» για το «ξήλωμα των αιωνόβιων πλατανιών» υιοθετώντας άκριτα, αβάσιμα και αστήρικτα ισχυρισμούς που είναι παντελώς ψευδείς και αστήρικτοι, πέρα και πάνω από τις αρχές του δημοκρατικού διαλόγου και της ουσιαστικής και γόνιμης αναζήτησης της πραγματικότητας.

Αν είχατε μπει στον κόπο να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του δήμου Ναυπάκτου (www.nafpaktos.gr) θα είχατε διαπιστώσει ότι η τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος Ναυπάκτου στοχεύει στην προστασία του περιβάλλοντος και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της ιστορικής πόλης μας, και τίποτε από τα όσα «καταγγέλλουν» ανώνυμα «πολιτιστικοί σύλλογοι» δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας και για την άρση τυχόν παρερμηνειών οφείλω να σας παραθέσω τα εξής στοιχεία.

    1. Για πρώτη φορά ο Δήμος Ναυπάκτου έχει οργανωμένη Υπηρεσία Πρασίνου, στελεχωμένη με ειδικούς επιστήμονες
    2. Ο Δήμος Ναυπάκτου ακολουθώντας τις επιστημονικές διαπιστώσεις των γεωπόνων προχώρησε σε κλάδεμα των πλατάνων και όχι ξήλωμα, όπως ατυχώς αναφέρετε, προκειμένου τα πλατάνια, που κοσμούν την πόλη μας και προστατεύουν το περιβάλλον μας, να είναι υγιή και ασφαλή για τους πολίτες.

    Οφείλω όμως απέναντι στη συντακτική σας ομάδα και το αναγνωστικό σας κοινό να σας ενημερώσω ότι από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας θέσαμε ως προτεραιότητά μας την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, με συγκεκριμένες δράσεις, ώστε να πετύχουμε ισόρροπη διαχείριση ενεργειακών πόρων και να διαφυλάττουμε, την ιστορική και πολιτιστική φυσιογνωμία της πόλης μας, που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο.

    Και επειδή η πολιτική ασκείται με έργα και όχι με λόγια ενδεικτικά σας αναφέρουμε τα μέτρα που έχουμε λάβει :

  1. Την έναρξη του Προγράμματος Ανακύκλωσης με τη διανομή σε όλη την πόλη έντυπου ενημερωτικού υλικού και ειδικής σακούλας ανακύκλωσης (πολλαπλών χρήσεων)
  2. Την τοποθέτηση σε όλο το δίκτυο του Δήμου Ναυπάκτου 220 ειδικών μπλε κάδων ανακύκλωσης και συνολικά στο Δίκτυο του Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων συνολικά 450.
  3. Τη λειτουργία του ΧΥΤΑ
  4. Την ενεργειακή αξιοποίηση του βιοαερίου του ΧΥΤΑ, καθώς και τη συνεργασία του Δήμου Ναυπάκτου με την Ελληνική Εταιρία Ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, αλλά και με την εταιρία ανακύκλωσης μπαταριών ΑΦΗΣ
  5. Τη λειτουργία του Γραφείου Περιβάλλοντος και του Περιβαλλοντικού Πόλου
  6. Οι συνεχείς και επιστημονικά τεκμηριωμένοι έλεγχοι της ποιότητας των θαλάσσιων και πόσιμων υδάτων από πιστοποιημένους φορείς και εργαστήρια, με αποτέλεσμα να ανεμίζουν οι Γαλάζιες Σημαίες στις παραλίες της πόλη μας
  7. η Αποκατάσταση της Χωματερής και η αξιοποίηση της βιοενέργειας του ΧΥΤΑ.
  8. τον πρώτο χρόνο κιόλας της θητείας μας φυτέψαμε 50 νέα πλατάνια, ώστε να ενισχύσουμε το πράσινο.

Όλα αυτά αποτελούν έμπρακτη απόδειξη της αξιόπιστης περιβαλλοντικής πολιτικής που ακολουθούμε.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι, ότι όχι μόνο δεν ισχύουν αυτά που αναφέρετε, αλλά και ότι η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική απ’ ότι παρουσιάζετε.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στην προσπάθεια που καταβάλετε και παρακαλώ για την άμεση δημοσίευση της απάντησης στον ιστότοπό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: