ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.2.09

ΕΡΩΤΗΣΗ - ΥΠΟΙΚ- ΥΠΕΘΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΞΟΜΟΙΩΤΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ ΜΕ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΣΔΙΤ

ΕΡΩΤΗΣΗ

Α.Π.: 14768/19-2-09

Προς τους Υπουργούς

Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννη Παπαθανασίου

Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη

Θέμα: Δημιουργία Πρότυπου Κέντρου Εξομοιωτών Πτήσεως με Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ)

Με την υπ’ αρ. 14363/12-6-08 ερώτησή μας προς τον Υπουργό Οικονομικών είχαμε θέσει το ερώτημα με βάση ποιες διατάξεις θα δημιουργηθεί το Κέντρο Εξομοιωτών όταν ο νόμος 3389/05 ρητά το απαγορεύει. Επίσης με ποιο τρόπο θα διασφαλιστεί η μη διαρροή των απορρήτων πληροφοριών που αφορούν την Εθνική Άμυνα όταν οι πληροφορίες αυτές θα είναι στη διάθεση-διαχείριση ιδιωτικού φορέα.

Συμπληρώθηκαν επτά (!!!) μήνες από την υποβολή της ερώτησης και δεν έχει δοθεί καμιά απάντηση. Αντίθετα την 1-9-08 η Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ τροποποίησε την απόφασή που είχε λάβει την 30-1-08, για τη δυνατότητα του Κέντρου Εξομοιωτών που αφορούσε μόνο τα ελικόπτερα CHINOOK, έτσι ώστε να ενταχθεί στο Κέντρο και η εκπαίδευση στα ελικόπτερα S-70 του Πολεμικού Ναυτικού και SUPER PUMA και A-109 της Πολεμικής Αεροπορίας, με ανάλογη αύξηση του κόστους του έργου.

Η μη απάντησή σας στα ερωτήματά μας, δημιουργεί εύλογες απορίες, όταν μάλιστα η απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής ΣΔΙΤ παραβιάζει κατάφορα τον Νόμο 3389/2005 που εσείς ψηφίσατε. Ποιοι και για ποιο λόγο κάποιοι αρνούνται να απαντήσουν;

Μετά τα παραπάνω ερωτάσθε και πάλι:

    1. Με βάση ποιες διατάξεις θα δημιουργηθεί το Κέντρο Εξομοιωτών, όταν ρητά ο νόμος 3389/2005 το απαγορεύει;

    2. Με ποιο τρόπο θα διασφαλιστεί η μη διαρροή των απόρρητων πληροφοριών που αφορούν την Εθνική Άμυνα, όταν οι πληροφορίες αυτές θα είναι στη διάθεση-διαχείριση ιδιωτικού φορέα;

Αθήνα 19.02.09

Δεν υπάρχουν σχόλια: