ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.2.09

Δημοψήφισμα τώρα, τα δικαστήρια δεν είναι λύση




Διεξαγωγή δημοψηφίσματος μεταξύ των κατοίκων της περιοχής του Ελαιώνα και Βοτανικού ζήτησε εχθές ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης για να αποφασίσουν οι ίδιοι οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής αν θέλουν το γήπεδο , θέση που στις 14/01/09 πρώτο είχε εκφράσει το blog UDemand…..
Tότε γράφαμε… «Μάλλον σε αυτή την χώρα πραγματική πολιτική ασκούν οι μειοψηφίες…αφού απέναντι τους έχουν άβουλους πολιτικούς…Ίσως σε αυτό το τέλμα ρεαλιστική λύση να είναι τα συχνά δημοψηφίσματα…να επιλέγουν οι «πολλοί» πολίτες τι πραγματικά θέλουν…. Τελικά οι αρχαίοι Έλληνες με την άμεση δημοκρατία που είχαν ήταν πολύ μπροστά….»Δείτε όλο το κείμενο…Δεν μπορούν 131 άτομα από τα οποία μόνο επτά είναι κάτοικοι της περιοχής να αντιδρούν στο συγκεκριμένο project…
H «κίνηση πολιτών» δεν διαφωνεί με την διεξαγωγή δημοψηφίσματος αλλά πιστεύει ότι πρέπει να γίνει σε όλη την αττική!
Δηλαδή ακόμα και πολίτες των βορείων προαστίων να αποφασίσουν για τη ποιότητα της ζωής των κατοίκων του βοτανικού…
Θέση μάλλον ανακόλουθη με προηγούμενες τοποθετήσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάγκη ενίσχυσης του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης…Μου είναι δύσκολο να κατανοήσω πώς γίνεται να καλούμαι να ψηφίσω δήμαρχο για την περιοχή μου και να μιλάμε για τη σημασία του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης (θέση ΣΥΡΙΖΑ)και την ίδια στιγμή να ζητείτε το δημοψήφισμα να περιελάβει όλους τους κατοίκους της αττικής…Μήπως δεν θέλουν να δουν τι πραγματικά πιστεύουν οι ίδιοι οι κάτοικοι γιατί οι συσχετισμοί δεν τους ευνοούν??
Τουλάχιστον φαίνεται πως οι δύο μεγαλύτερες παρατάξεις του Δήμου Αθηναίων φαίνεται πως συμφωνούν ότι τα δικαστήρια δεν είναι λύση…

Δεν υπάρχουν σχόλια: