ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.2.09

Το Ισραήλ δεν θα αναγνωρίσει το ψευδοκράτος

Διαβεβαιώσεις στον Μάρκο Κυπριανού

Δεν υπάρχει θέμα το Ισραήλ να αναγνωρίσει το ψευδοκράτος στα κατεχόμενα, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών Μάρκος Κυπριανού, προσθέτοντας πως τα όσα αναφέρουν πληροφορίες για ίδρυση γραφείου του ψευδοκράτους στο Ισραήλ και για δημιουργία ατμοπλοϊκών συνδέσεων με τα κατεχόμενα αποτελούν ιδιωτικές πρωτοβουλίες.

Ο κ. Κυπριανού ανέφερε ακόμα ότι το Υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ δείχνει κατανόηση στις ανησυχίες της κυπριακής Κυβέρνησης στα θέματα αυτά και σημείωσε πως το Ισραήλ υποστηρίζει τα ψηφίσματα και τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας για την Κύπρο.

Σε δηλώσεις στο αεροδρόμιο Λάρνακας επιστρέφοντας από μονοήμερη επίσκεψή του στο Ισραήλ, ο Υπουργός κλήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες για ίδρυση γραφείου του ψευδοκράτους στο Ισραήλ και ερωτήθηκε κατά πόσον το Ισραήλ προσπαθεί να αναγνωρίσει εμμέσως το ψευδοκράτος.

«Οχι, όχι δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα» απάντησε και πρόσθεσε πως «όλες αυτές οι εξελίξεις αποτελούν ιδιωτικές πρωτοβουλίες, τις συζητήσαμε με το Υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ και με τους συνομιλητές μας και δείχνουν κατανόηση. Είναι ένα θέμα το οποίο θα συνεχίσουμε τη συζήτηση και το συντονισμό», ανέφερε.

Είπε επίσης ότι για «το Ισραήλ δεν υπάρχει θέμα αναγνώρισης του ψευδοκράτους, αντίθετα στέκονται στα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας και στις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας. Είναι ένα ζήτημα το οποίο είχαμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε σήμερα, να εκφράσουμε τις ανησυχίες μας και θα είμαστε σε επαφή με το ισραηλινό Υπουργείο για να δοθούν λύσεις σ' αυτά τα ζητήματα» είπε και σημείωσε ότι «υπάρχει κατανόηση από πλευράς του Ισραήλ για τις ανησυχίες μας»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Την Τετάρτη 4 Μαρτίου τα Εφετεία του Κώστα Πλεύρη & του Ελεύθερου Κόσμου

Την ερχόμενη Τετάρτη στις 09:00, στο εφετείο Αθηνών (Λεωφόρος Αλεξάνδρας & Κυρίλλου Λουκάρεως 14)θα διεξαχθούν οι εφέσεις του Κωνσταντίνου Πλεύρη & του "Ελεύθερου Κόσμου" κατά των πρωτόδικων καταδικαστικών αποφάσεων εναντίον τους, με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο. Η έφεση του Κωνσταντίνου Πλεύρη, η οποία θα διεξαχθεί στο Α' Πενταμελές Εφετείο πλημμελημάτων, στον έκτο όροφο αφορά την καταδίκη του, με βάση το γνωστό πλέον σε όλους βιβλίο του "Εβραίοι, όλη η αλήθεια". Αντίθετα η Έφεση του "Ελεύθερου Κόσμου" αφορά την πρωτόδικη καταδίκη του για τα υποτιθέμενα ρατσιστικά σχόλια εναντίον των Ρομά,τσιγγάνων ή γύφτων (διαλέξτε ό,τι σας αρέσει)& η οποία θα γίνει στο Ζ'τριμελές Εφετείο πλημμελημάτων,στο δεύτερο όροφο. Είναι σημαντικό όλοι οι Έλληνες πατριώτες & όσοι ενδιαφέρονται για την ελευθερία του λόγου στη χώρα μας να παρευρεθούν εκεινή τη μέρα στο χώρο των δικαστηρίων, ώστε να συμπαρασταθούν σε αυτούς τους ανθρώπους,οι οποίοι διώκονται όχι για κάτι το οποίο έκαναν, αλλά για κάτι το οποίο έγραψαν ή υποτίθεται ότι σκέφτηκαν.

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ,Κυριακή 1 Μαρτίου 2009,εξώφυλλο & σελίδα 3

Σημείωση:

Για τη δίκη Πλεύρη διαβάστε σχετικά στο http://plevris.blogspot.com/2009/01/blog-post_31.html ΝΟΜΙΚΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΝΩΜΗΣ

Για τη δίκη Πλεύρη,την αθώωση της εφήμεριδας ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ για την αναδημοσίευση αποσπασμάτων του βιβλίου "Οι Εβραίοι,όλη η αλήθεια" & την αθώωση της εφημερίδας Α1 για την αποκάλυψη του εβραϊκού σχεδίου να ξανακαταστήσουν τη Θεσσαλονίκη εβραιούπολη με την εισαγωγή Εβραίων διαβάστε σχετικά στα http://makelio.blogspot.com/2009/01/blog-post_17.html Εβραίοι, όλη η αλήθεια
http://makelio.blogspot.com/2009/01/blog-post_5652.html Εβραίοι, όλη η αλήθεια ΜΕΡΟΣ ΙΙ
http://makelio.blogspot.com/2009/01/blog-post_2874.html Εβραίοι, όλη η αλήθεια ΜΕΡΟΣ ΙΙΙ
http://makelio.blogspot.com/2009/01/v-finale_28.html Εβραίοι, όλη η αλήθεια ΜΕΡΟΣ ΙV (finale)

Για τη γελοιοποίηση για μια ακόμη φορά στα ακροατήρια του Δημητρά με την παμψηφή αθώωση των δημοσιογράφων των εφημερίδων ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,ΤΑ ΝΕΑ & ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στις 05.02.2009 από το Δ'Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών που απέρριψε τις γελοιότητες για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων στα ρεπορτάζ των εφημερίδων για τον καταγγελθέντα "ομαδικό βιασμό" της Βουλγάρας στον Αμάρυνθο διαβάστε σχετικά στο http://cm.greekhelsinki.gr/uploads/2009_files/ghm1112_apofasi_dikis_mme_amarynthou_greek.doc

http://makelio.blogspot.com/2009/03/blog-post_806.html