ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.2.09

Επιφυλακτικός ο Νικολαΐδης για το ενδεχόμενο αποφυλάκισής του

Σήμερα συμπληρώθηκε ένας μήνας από την καταδίκη του Νικολαΐδη σε τρία χρόνια κάθειρξης για προσβολή της βασιλικής οικογένειας της Ταϊλάνδης.

Παρά το γεγονός ότι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πρέπει να αναμένεται η απονομή βασιλικής χάριτος στον ομογενή δημοσιογράφο και συγγραφέα Χάρη Νικολαΐδη ο ίδιος δείχνει ιδιαίτερα επιφυλακτικός.

Ο Νικολαΐδης βρίσκεται έγκλειστος σε φυλακή της Μπάγκογκ από τον περασμένο Αύγουστο. Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται κάποια κινητικότητα μετά και την δημόσια τοποθέτηση του αρμοδίου υπουργείου της Ταϊλάνδης για Σωφρονιστικές Υποθέσεις ότι θα εισηγηθεί στον βασιλιά της χώρας την απονομή χάριτος στο Νικολαΐδη.
Η απονομή θα ανακοινωθεί ένα μήνα μετά την καταδίκη του ομογενή συγγραφέα μιας και μετά την ημερομηνία αυτή λήγει η προθεσμία για υποβολή έφεσης. Παρά τα δημοσιεύματα ο Νικολαΐδης δείχνει συγκρατημένος.
Σε δηλώσεις που έκανε σε Αυστραλό δημοσιογράφο ανέφερε ότι είναι ενθαρρυντικό που έγινε μια δημόσια τοποθέτηση από αρμόδια υπηρεσία.
«Πολλά πράγματα όμως δεν είναι ξεκάθαρα ακόμη. Δεν θέλω να στηρίξω τις ελπίδες μου σε άμεση αποφυλάκισή μου και να απογοητευτώ. Η όλη διαδικασία για την απονομή χάριτος μπορεί να πάρει και έξι μήνες» είπε.
Στο μεταξύ η οικογένεια Νικολαΐδη δέχθηκε και νέο πλήγμα. Η μητέρα του ομογενή, Δέσποινα Νικολαΐδη, μη αντέχοντας την δοκιμασία που περνά ο γιος της, υπέστη εγκεφαλικό και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
«Η δίωξη του Χάρη στην Ταϊλάνδη διέλυσε την οικογένειάς μας» μας είπε ο αδελφός του, Φώτης Νικολαΐδης.
Ως γνωστόν ο ομογενής συγγραφέας συνελήφθη και καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση στην Μπανγκόκ, κατηγορούμενος για δυσφήμιση του πρίγκιπα διαδόχου μέσα από βιβλίο του.
Η καταδίκη του στηρίζεται στο μυθιστόρημά του 2005 «Verisimilitude» (Αληθοφάνεια), του οποίου πωλήθηκαν μόνο επτά αντίτυπα.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: