ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.2.09

"ΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ"...

Ριζάι φύγε από την Ελλάδα!




Προειδοποίηση στον Αλκέτ Ριτζάι να φύγει από την Ελλάδα, γιατί θα τον σκοτώσει η Aστυνομία, απευθύνει ο Έλληνας δικηγόρος του Ιωάννης Μαρκουλάκος, σύμφωνα με την αλβανική εφημερίδα «Panorama», στο φύλλο της 25ης Φεβρουαρίου 2008.
«Πρέπει να φύγει επειγόντως από την Ελλάδα γιατί η αστυνομία θα τον σκοτώσει με την πρώτη ευκαιρία», φέρεται να δήλωσε ο κ. Μαρκουλάκος στον Αλβανό δημοσιογράφο Marko Caka που τον επισκέφθηκε στο γραφείο του, στην Αθήνα.........η συνέχεια εδω



==========================================

Όλοι εσείς - και όχι μόνον - είστε αποδέκτες του βιβλίου μου με τον τίτλο "ΝΑΥΤΑΠΑΤΕΣ" [ Πρωτεργάτες,ευηπόληπτοι....μεγαλο -
"Δ Ι Κ Η Γ Ο Ρ ΟΙ"
!!!!!! Πολλοί από σας έχουν λησμονήσει τους ..."ενεχόμενους" δικηγόρους στο βρώμικο αυτό παιχνίδι, δικαιολογημένα άλλωστε.
Επ ' ευκαιρία του δημοσιεύματος της Αλβανικής εφημερίδας και της ανάρτησης της είδησης αυτής από την ιστοσελίδα "Undercover", σας παραπέμπω στο βιβλίο μου, στις σελίδες του οποίου αναφέρεται λεπτομερώς, η "ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ", ο οποίος είχε προφυλακιστεί στις Δ.Φ.Κορυδαλλού για τρείς μήνες για τα αδικήματα που είχε διαπράξει, αλλά.........."η υπόθεση παρεγράφη, με την μεσολάβηση του παραδικαστικού κυκλώματος και με σύμφωνη γνώμη του Υπουργού Ναυτιλίας Γ.Κατσιφάρα, με το σκεπτικό του:"Διά λόγους οικονομικού και εθνικού συμφέροντος οι υποθέσεις αυτές πρέπει να πάνε στο αρχείο." Χωρίς να εξηγεί το είδος του εθνικού συμφέροντος και βεβαίως και του οικονομικού συμφέροντος. Ή αλλοιώς πως ωφελήθηκε το έθνος και ποιοί ωφελήθηκαν οικονομικώς ?
Η ατιμωρησία του δικηγόρου αυτού και των υπολοίπων ενεχομένων δικηγόρων την εποχή εκείνη από τα κάθε είδους παραδικαστικά κυκλώματα ,που λειτουργούν διαχρονικά σαν θεσμοθετημένα όργανα του παρακράτους ,επιβάλλουν να κατανοήσουν όσοι διαχειρίζονται την εξουσία, πως οι ημέρες που ακολουθούν θα είναι ιδιαίτερα δύσκολες γι' αυτούς. Και θα είναι δύσκολες γι'αυτούς, εφ' όσον θα συνεχίσουν να δέχονται ,τα εθνικά συμφέροντα και την οικονομία του τόπου να τα διαχειρίζονται συνήγοροι του υποκόσμου.
Καπετάν Γιάννης Εμμ. Νομικός

Δεν υπάρχουν σχόλια: