ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.2.09

Για τον ΣΚΑΙ και το περιβάλλον

Ο νεότερος πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας (SKAI) κατηγορείται ότι έχει πάρει χαρηστικά άδειες κτλ.

Στα 15περίπου χρόνια της ελληνικής τηλεόρασης μπορείτε να μας πείτε ποιο άλλο ιδιωτικό κανάλι έχει κάνει προσπάθειες για την προστασία του περιβάλλοντος...
...ποιο άλλο τηλεοπτικό κανάλι διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα...
...σίγουρα και εδώ δεν είναι όλα τέλεια... αλλά δεν βλέπουμε τις τραγελαφικές καταστάσεις της βιομηχανίας των media που μας παρουσίαζαν τόσα χρόνια...

Στη βιομηχανική περιοχή των Οινοφύτων βρίσκεται και πάλι από τη Δευτέρα ο ΣΚΑΪ, προκειμένου να αναδείξει το περιβαλλοντικό έγκλημα που συντελείται από την ρύπανση του Ασωπού, αλλά και τις επιπτώσεις στην δημόσια υγεία από το εξασθενές χρώμιο.

Μιλάμε για χρώμιο (=Το χρώμιο είναι ένα λαμπερό, σκληρό μέταλλο που όταν γυαλίζεται δίνει μια πανέμορφη μεταλλική λάμψη. Γιαυτό η βιομηχανία το χρησιμοποιεί για την παρασκευή εντυπωσιακών μεταλλικών αντικειμένων. Οι ενώσεις του είναι συνήθως τοξικές)

Περιμένουμε άμεση αντίδραση από τους (αν)αρμόδιους διότι τόσα χρόνια τα προβλήματα συσωρεύονται, και πλέον ο ελληνικός λαός έχει απαιτήσεις...
toblogtoyfititi

Δεν υπάρχουν σχόλια: