ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.2.09

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΖΟΡΟ??? ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ..ΟΧΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ


Καταδίκη του νομάρχη Θεσσαλονίκης για παράβαση καθήκοντος
Δώδεκα μήνες με τριετή αναστολή για μείωση προστίμου σε πρατήριο υγρών καυσίμων.

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης, στο νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη, κρίνοντάς τον ένοχο για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

Η υπόθεση αφορούσε μείωση προστίμου σε πρατήριο υγρών καυσίμων -πρόστιμο, το οποίο είχε επιβάλει προκάτοχος του κ. Ψωμιάδη.

Το Δικαστήριο διαφοροποιήθηκε από την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας, η οποία είχε προτείνει την απαλλαγή του κατηγορουμένου από το συγκεκριμένο αδίκημα.

Απολογούμενος, χθες, ο κ. Ψωμιάδης είπε: "Λειτούργησα στα όρια του νόμου, θέλοντας να δείξω το ανθρώπινο πρόσωπο της νομαρχίας. Έχω μειώσει στο ελάχιστο εκατοντάδες πρόστιμα και δεν έχω ξεπεράσει ποτέ τα όρια. Τι να έκανα με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία; Ήταν ετοιμοθάνατος, να τον έστελνα στο θάνατο; Καλύτερα να πέθαινα εγώ ο ίδιος..............."
Πηγή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: