ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.2.09

Ετοιμη για πόλεμο η Βόρεια Κορέα με τη Νότια


Η κυβέρνηση της Βόρειας Κορέας προειδοποίησε σήμερα Πέμπτη ότι είναι έτοιμη για πόλεμο με τη Νότια Κορέα, μερικές ώρες πριν η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρυ Κλίντον φθάσει στη Σεούλ για συνομιλίες με στόχο την αποκλιμάκωση της κρίσης στην κορεατική χερσόνησο.
Η Πιονγκγιάνγκ έχει απειλήσει επανειλημμένως τις τελευταίες εβδομάδες ότι θα μετατρέψει τη Νότια Κορέα σε «αποκαΐδια». Η ΛΔ Κορέας πιστεύεται ότι ετοιμάζεται για δοκιμή ενός πυραύλου με μεγάλο δραστικό βεληνεκές, του Taepodong-2, σε μια κίνηση που αναλυτές θεωρούν ότι αποσκοπεί στην...προσέλκυση της προσοχής της Ουάσινγκτον και στην άσκηση πίεσης στη Σεούλ να αλλάξει τη «σκληρή» της προσέγγιση στις διμερείς σχέσεις.
«Η ομάδα των προδοτών (η κυβέρνηση του συντηρητικού προέδρου της Νότιας Κορέας, Λι Μιουνγκ-μπακ) δε θα πρέπει να ξεχνά ποτέ ότι ο Κορεατικός Λαϊκός Στρατός είναι εντελώς έτοιμος για μια ολοκληρωτική αναμέτρηση», μετέδωσε το επίσημο Βορειοκορεατικό πρακτορείο KCNA, επικαλούμενο μη κατονομαζόμενο στρατιωτικό αξιωματούχο.
Η Κλίντον δήλωσε στο Τόκιο την Τρίτη, στην έναρξη της πρώτης της διεθνούς περιοδείας μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, ότι η έντονα φημολογούμενη πυρηνική δοκιμή «δεν θα βοηθούσε καθόλου», ενώ ο Νοτιοκορεάτης ομόλογός της είπε ότι μια τέτοια κίνηση θα επέσυρε την επιβολή κυρώσεων και την περαιτέρω απομόνωση της περιχαρακωμένης Βορειοκορεάτικης κυβέρνησης.
Ο υπουργός Άμυνας της Νότιας Κορέας φέρεται να δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ ότι η Πιονγκγιάνγκ ενδέχεται να προχωρήσει στην δοκιμή σε δύο έως τρεις εβδομάδες. Εγχώρια εφημερίδα ανέφερε, επικαλούμενη πηγές των υπηρεσιών πληροφοριών, ότι μπορεί να το κάνει ακόμη και την επόμενη εβδομάδα. Αναλυτές εκτιμούν ότι ίσως η Βόρεια Κορέα επιδιώξει κάποιο «μικρής έκτασης επεισόδιο», αλλά δεν ανέμεναν το ξέσπασμα ευρείας κλίμακας σύγκρουσης, δεδομένης της έλλειψης εξοπλισμού του στρατού της Πιονγκγιάνγκ που θα βρισκόταν σε μειονεκτική θέση έναντι των Νοτιοκορεάτικων ενόπλων δυνάμεων αλλά και των Αμερικανικών - οι ΗΠΑ διατηρούν περίπου 28.000 άνδρες στη χερσόνησο.
NAFTEMPORIKI

Δεν υπάρχουν σχόλια: