ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.2.09

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ...ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ....Ή.....ΧΡΗΣΤΗΣ ΛΗΓΜΕΝΩΝ «ΧΑΠΙΩΝ»

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ


ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ! Στο ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (στο οποίο φημολογείται ότι θα «ανέβει» ο νέος server του Indymedia”) που μοίρασε στους φοιτητές του ο.....

«Κος» ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Επίκουρος Καθηγητής - Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας

ΩΡΑΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ.....ΣΤΟΥΣ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!!!!

ΧΡΗΖΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ..Ο ΘΟΛΟ- ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ.

ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΘΕΩΡΕΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΟΞΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ .....

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΣΟ ΒΑΝΑΥΣΑ???

Ο "ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ" ΕΞΕΤΑΣΤΗΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΑ ....ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ..... ΤΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΜΕΝΟ ΑΣΠΑΣΜΟ .....ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ...... ΤΩΝ ΦΑΥΛΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΥ.......

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ....Ο ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ......... ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ...(βλέπε εδώ,εδώ)

Ο κύριος ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ είναι πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου όπου μεταξύ άλλων ασχολήθηκε με την "Τουρκική" Ένωση Ξάνθης και το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού των μειονοτήτων και για πολλά άλλα θέματα, μεταξύ αυτών και για το Βοτανικό στηρίζοντας την στάση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δεν θα παραλείψουμε τη σύνδεση της εν λόγω Ένωσης με το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι (βλέπε εδώ).

Ενεργό μέλος του ΚΕΜΟ (Κέντρο Ερευνών Μειονοτικών Ομάδων) ένα κέντρο που θεωρησε οπισθοδρομικό να μην επιτρέψει η ελληνική δικαιοσύνη την λειτουργία σκοπιανικής "Στέγης Μακεδονικού Πολιτισμού" στη Φλώρινα πριν κάποια χρόνια και άλλα πολλά.

ΤΟΝ "ΑΡΡΩΣΤΟ" ΚΥΡΙΟ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ....ΑΛΛΑ ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ..... Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ "ΑΝΗΛΙΑΓΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ" ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ...... ΚΡΥΒΟΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ" ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ "ΔΟΛΙΕΣ" ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ "ΣΧΕΔΙΑ" ΤΟΥ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί απορείτε?


Εδώ το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με την υπ' αριθμόν 383/2009 απόφασή του δικαίωσε την συγγραφέα Έρση Σωτηροπούλου κατά της υπ' αριθμόν 511/2008 αποφάσεως του ιδίου δικαστηρίου που διέτασσε την προσωρινή απόσυρση του μυθιστορήματός της «Ζιγκ Ζαγκ στις Νεραντζιές» από τις σχολικές βιβλιοθήκες.

Το βιβλίο μπορεί να βρίσκεται ΕΛΕΥΘΕΡΑ πλέον στις σχολικές βιβλιοθήκες.



Θυμίζω αποσπάσματα από το λογοτεχνικό αυτό αριστούργημα:

«Πόσο υπέροχο είναι να είσαι άρρωστος, ότι ο πυρετός φτιάχνει την καλύτερη μαστούρα κι’ ότι το πιο άγριο σεξ γίνεται μετά το χειρουργείο όταν είσαι ακόμα ναρκωμένος, Κι’ ότι μιά φορά μέσα στην εντατική είχε δει ένα δικέφαλο πέος»!! (σελ. 18-19).



Άμα ξεκινάς έτσι από το δημοτικό, τότε μια χαρά θέματα έβαλε ο Χριστόπουλος!

Ανοιχτή, σύγχρονη, ολοκληρωμένη παιδεία δεν θέλατε?

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

το εγραψε ενα εθνικιστικο σαιτ το κανατε αντιγραφη επικολληση σε ολα τα εθνικοσοσιαλιστικοπατριωτικολαικοπροπαγανδιστικα μπλογκς...κοιτεξτε να ξεκολλησετε λιγο...γιατι δεν παμε μπροστα σε τιποτα...μονο πισω...

Unknown είπε...

¨ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 12:24
ΚΑΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ...ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ¨¨

Manos είπε...

Είστε απλά αστείοι, εσείς και όσοι δεν μπορείτε να καταλάβετε πως τα θέματα των εξετάσεων είναι προϊόντα φαντασίας και πως το μάθημα του Χριστόπουλου στο Πάντειο έχει να κάνει με την Τέχνη τη Λογοκρισία και την Ελευθερία.
Πραγματικά αστείοι όμως! Οι δικές σας απόψεις - αν και ο άνθρωπος δεν εκθέτει τις απόψεις του - είναι καλύτερες;

Unknown είπε...

@Mns Fls

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ..Νομίζω ότι θα αναγνωρίσετε πως επί των απόψεων η γωνία θέασης είναι κοινή με τον κύριο Χριστόπουλο!!
Δηλαδή: αυτός χρησιμοποιεί τα μπινελίκια για το ΘΕΙΟ που εμείς πιστεύουμε προς ανάδειξη της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ και σαφώς και εμείς υπό την ίδια γωνία του σούρνουμε τα ίδια μπινελίκια!επικαλούμενη την ελευθερία !!!!
Φαύλος κύκλος!!!
όσο δεν σέβεται ο κύριος αυτός τις 'αναχρονιστηκές" ευαισθησίες των περισσοτέρων αυτης της χώρας τόσο θα ακούει τα μπινελίκια του .... και ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ