ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.2.09

ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΡΟ(Σ)ΚΛΗΣΗ

...δεν είναι μόνο το γεγονός της σκόπιμης αναφοράς της Κομοτηνής με το οθωμανικό όνομά της (Γκιουμουλτζίνα) στις προσκλήσεις της Ziraat bank εντός της Ελλάδας.

Προσέξτε ότι, αυτοί οι Βαλκάνιοι νταβατζήδες τολμούν και γράφουν προσκλήσεις προς τους Έλληνες πολιτικούς μέσα στην χώρα μας στα αγγλικά και στα τουρκικά. Όχι στα ελληνικά!

Φαίνεται ασήμαντο, αλλά είναι δείκτης της παχυλά επεκτατικής νοοτροπίας τους.

Οι αλήτες αυτοί "γείτονες" είναι οι ίδιοι που... κατηγορούν θρασύτατα (βλέπε εκείνο το ανδρείκελο τον Ερντογάν) τους Εβραίους (δικαίως είναι η αλήθεια!) για γενοκτονία των Παλαιστίνιων.

Την ίδια ώρα είναι οι ίδιοι που ξεπαστρεύουν τους Κούρδους, που κατέχουν παράνομα το μισό της Κύπρου, που έχουν εξολοθρεύσει Πόντιους, Αρμένιους και Έλληνες της Κωνσταντινούπολης.

Είναι, ασφαλώς, οι ίδιοι που δεν θα μπουν ποτέ στην Ευρωπαϊκή Ένωση! Και το ξέρουν αυτό καλά... (περισσότερα στις ΑΤΑΚΕΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: