ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.2.09

ΠΡΟΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΕΙΟ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Στο βήμα της κυριακής και κάτω από τον τρομολάγνο τίτλο [Ο ΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ] Ο Κος πρετεντέρης αφού αραδιάζει διάφορες σοφιστείες, για το από πού εκπορεύεται η τρομοκρατία, καταλήγει στο ακλόνητο συμπέρασμα ότι την βία την γεννά η άκρα αριστερά.

Όλα αυτά τα ωραία τα τεκμηριώνει από το ότι οι δράστες ασπάζονται μία συγκεκριμένη ιδεολογία κλπ, κλπ. Προχωρώντας την μεγαλειώδη σκέψη ,προσπαθεί να τρομοκρατήσει την κοινωνία, λέγοντας[για το καλό της] εάν η κοινωνία έχει αντιληφθεί το μέγεθος της απειλής και εάν είναι αποφασισμένη να την αντιμετωπίσει, με όποιο κόστος και όποιο κόπο.

Δεν θα αναφερθώ στο ότι ο τρόπος αυτός κάτι μου θυμίζει από παλαιές νουθεσίες ολοκληρωτικών καθεστώτων, αλλά την λέξη προβοκάτσια ελπίζω ότι την έχει ακουστά.

Αν λοιπόν τόσο εύκολα ,χωρίς στοιχεία[εκτός και εάν ανήκει στην αυτή ομάδα] η η επίκληση κάποιας χαρτοκουρελαρίας ,ονομάζεται τεκμήριο, ξεχνώντας [ηθελημένα?]την λέξη προβοκάτσια. Τίποτα για οργή για αδικία για προδοσία στόχων και ονείρων κλπ, κλπ, όλα αυτά δεν γεννούν βία?

Τον προκαλώ να διαβάσει στο BLOG TO LIMERI πριν 3 ημέρες αν θυμάμαι καλά την ομιλία στο ΜΠΕΛΕΜ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 29/01/09 ΤΟΥ HARVEY DAVID και ίσως πάρει μια ιδέα για το τι μέλλει γενέσθαι, για αυτό που με τόση ευκολία ο κάθε λογής δημοσιογράφος, έχοντας εξασφαλίσει ένα βήμα αερολογεί εκ του ασφαλούς. Κάθε απάντηση δεκτή.

ΠΑΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: