ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.2.09

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ...... ΣΕ "ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΔΕΙΠΝΟΥΣ".....


Διαβάζω στον Βηματοδότη .....
"Αποκαλύπτω «μυστικό δείπνο» του κ. Γ. Παπανδρέου στην Εκάλη, στο σπίτι του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της Εurobank κ. Ν.Καραμούζη. Ελαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας και συνελήφθη αμέσως από τις κεραίες μου, παύοντας έτσι να είναι μυστικός, προς απογοήτευσιν (υποθέτω) του προέδρου του ΠαΣοΚ, των δύο στελεχών του κόμματος που τον συνόδευαν, του οικοδεσπότη και των 12 επιλεγμένων εκπροσώπων της επιχειρηματικής τάξης που είχαν προσκληθεί. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το δείπνο διοργάνωσαν ο κ. Καραμούζης και ο εικονιζόμενος στο σκίτσο Γραμματέας του ΠαΣοΚ κ. Ι.Ραγκούσης, ο οποίος, σε συνεννόηση πάντοτε με τον κ. Παπανδρέου, προχωρεί τον τελευταίο καιρό σε πρωτοβουλίες που ανοίγουν διαύλους επικοινωνίας ανάμεσα στον πρόεδρο του ΠαΣοΚ και σε παράγοντες της δημόσιας ζωής. Με άκρα μυστικότητα (πού να ΄ξεραν...) οι κκ. Ραγκούσης και Καραμούζης επέλεξαν 12 επιχειρηματίες οι οποίοι κατά κύριο λόγο δεν έχουν δοσοληψίες με το κράτος....."
===========================================================================
ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ "ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΔΕΙΠΝΟΥΣ" ΜΕ ΚΥΚΛΟ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ (διαβάστε)
ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ....... ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ?????
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ" ΤΗΣ ΜΑΣΑΜΠΟΥΧΑΣ..... ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ............ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΟΡΟΥ.. ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΣΚΗΠΤΡΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ......ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΑΠΤΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ,......ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ..... ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ "ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΟΝΤΑΙ" ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ!

ΟΜΩΣ!!!!...... ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.... ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.....ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΤΙΜΟ.........
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.....ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΦΑΓΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: