ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.2.09

Τουρκικές παραβιάσεις με νατοϊκή «ομπρέλα»

Σε παραβιάσεις των κανόνων του FIR Αθηνών και του εθνικού εναέριου χώρου προχώρησαν στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας τουρκικά μαχητικά, υπό νατοϊκή, μάλιστα, «ομπρέλα».

Όπως έγινε γνωστό, λίγες μέρες πριν την υποβολή των σχεδίων της επίμαχης αεροναυτικής άσκησης που προγραμματίζει η Τουρκία το δεύτερο 15νθήμερο του Μαρτίου, με τη συμμετοχή τουλάχιστον τεσσάρων νατοϊκών χωρών (ΗΠΑ, Βρετανία, Ολλανδία και Βέλγιο), τουρκικά μαχητικά κατά τη διάρκεια άσκησης μαζί με νατοϊκό Awacs (Airborne Warning and Control System), παρεξέκλιναν της πορείας τους και έφτασαν μέχρι τη νησίδα Καλόγεροι δυτικά της Χίου.

Αμεση ήταν η αντίδραση της Αθήνας στα όργανα της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας σε κατ’ αρχήν στρατιωτικό επίπεδο. Ωστόσο κύκλοι του υπουργείου Εθνικής Αμυνας εκφράζουν την ανησυχία τους για την εμπλοκή-ανοχή του ΝΑΤΟ στην τουρκική προσπάθεια αμφισβήτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας στο Αιγαίο.Με την άσκηση στα μέσα Μαρτίου, η Αγκυρα επιχειρεί να εμφανίσει νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, από τη Θάσο μέχρι το Καστελλόριζο, ως αποστρατικοποιημένα, και διχοτομημένο το Αιγαίο στον 25ο Μεσημβρινό. Επιπρόσθετα, η Τουρκία δεσμεύει 20 περιοχές σε όλο το μήκος του FΙR Αθηνών για πτήσεις αεροσκαφών χωρίς να υποβάλλει σχέδια πτήσεων στις αρμόδιες ελληνικές αρχές, αμφισβητώντας και πάλι το εύρος του ελληνικού εθνικού εναέριου χώρου.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: