ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.2.09

Να καταργηθούν οι σταθερές σχέσεις εργασίας...ζητά η ΓΣΕΕ!!

...δεν το λέει ο Μίχαλος, αλλά οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ! Μας δουλεύουν ψιλό γαζί! Ο αντιπρόεδρος της ΓΣΕΕ Αλ Καλύβης και ο αντιπρόεδρος του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Δ. Στρατούλης σε έγγραφο ,που σας αποκαλύπτουμε λένε ,ανοικτά οτι έχουν κάνει έκθεση στο ΙΝΕ ΓΣΕΕ οι του ΠΑΣΟΚ και θέλουν να καταργήσουν τις σταθερές εργασιακές σχέσεις , γιατί είναι αντιπαραγωγικές. Ενώ οι σχέσεις εργασίας με μορφή έργου είναι πιο αποδοτικές!!! (Το γιατί θα σας το αποκαλύψουμε αργότερα το λέει και το έγγραφο. Γιατί έχει χρήμα ...) Ιδού του έγγραφο με την σχετική παράγραφο...
http://bollywood-greece.blogspot.com/








1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κώστας Λιούρτας: θεωρητικός και οπαδός της φαλλοκρατίας.
ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΙΑ: Η κυριαρχία των ανδρών επί των γυναικών, σ’ όλα τα επίπεδα της κοινωνικής ζωής και δραστηριότητας.(Λεξικό: Τεγόπουλος-Φυτράκης)
Άρωμα Γυναίκας
Ποιο είναι άραγε το άρωμα γυναίκας στις μέρες μας;
Παλαιότερα ήταν το άρωμα της μάνας, της δούλας και κυράς του σπιτιού που φρόντιζε ανιδιοτελώς σύζυγο και παιδιά. Αυτός ήταν ο ρόλος της γυναίκας παλαιότερα. Ευλογία και κατάρα μαζί κι αυτό γιατί η φωνή της δεν ακουγόταν, πνιγόταν στην κυριαρχία του ανδρός. Πολλοί θα με νομίσετε για φεμινίστρια, άλλωστε όλοι αυτή την εντύπωση έχουν αρχικά για έμενα. Αντιθέτως! Δεν θέλω την γυναίκα υπεράνω του άντρα αλλά ίση με τον άντρα. Ισότητα! Αυτό όμως φαίνεται δεν είναι αποδεκτό από τον περισσότερο αντρικό πληθυσμό και είναι απλά παρεξηγήσιμο. Ισότητα! Αυτό δίδαξε και ο Θεός όταν έπλασε την Έυα από το πλευρό του άντρα, όχι από τα πόδια για να είναι κάτώτερη αλλά ούτε από την κεφαλή για να είναι ανώτερη. Από το πλευρό για να είναι συνοδοιπόροι στη ζωή και όχι να προχωρά ο ένας μπροστά και ο άλλος πίσω.Δεν λέω, κάποιες γυναίκες την ελευθερία που τους χάρισε η ανεξαρτησία της γυναίκας την μετέτρεψαν σε ασυδοσία κάνοντας πράγματα που είναι εκτός ορίων! Απελεθέρωση της γυναίκας λοιπόν δεν πρέπει να σημαίνει και απελευθέρωση από το ήθος που πρέπει να διέπει όχι μόνο τις γυναίκες αλλά και τους άνδρες. Σεβασμός προς τον συνάνθρωπο μας, αγάπη και εκτίμηση, αποδοχή των λαθών του και συγχώρεση κι άλλα πολλά. Οι άντρες όμως εκδικούνται αυτή την απελευθέρωση των γυναικών. Σου λένε ήθελες να σηκώσεις κεφάλι; Πάρε τώρα, ανάλαβε τα όλα!Δούλευε,ψώνιζε, μαγείρευε, πλένε, σιδέρωνε και πάρε τα παιδιά στο σχολείο και στα φροντιστήρια.Κάνε όλες τις δουλειές του σπιτιού…Και μετά, αυτή η ανεξάρτητη γυναίκα, να ανέχεται τον άντρα, αδερφό, πατέρα, συγγενή, προϊστάμενο….να τη μειώνει!Κάποιον να αδιαφορεί, να ζηλεύει, να υποτιμά!Κι αν μιλήσει ή αντιδράσει, καμμία, θα είναι ή θύμα ή έφταιγε…Ποτέ ήρωας! Που ανέχτηκε, που άντεξε, που προδώθηκε, που μίλησε!Η γυναίκα, που μπορεί και τ΄αντέχει όλα κι όμως συνεχίζει να δείχνει και να είναι τρυφερή, απαλή και ζεστή σα χάδι,ήρεμη και με χαμόγελο στις φουρτούνες της ζωής…
Ποιο είναι λοπόν σήμερα το άρωμα γυναίκας;

Έπος καρδίας - Κ. Καβάφης
Μετά σου το παν, νομίζω, προσηνές με μειδιά,
στον καθρέπτη των ματιών σου την χαράν αντανακλά.
Στάσου, φως μου, και ακόμη δεν σε είπα τα μισά
απ' εκείνα που πιέζουν την ερώσαν μου καρδιά και στα χείλη μου ορμούνε με μια μόνη σου ματιά.
Μη με ομιλής αν θέλης, μη με πης γοητευτικά λόγια αγάπης και λατρείας.
Φθάνει να 'σαι εδώ κοντά,
να σε λέγω πως σε θέλω, να σ' εγγίζω, την δροσιά του πρωιού που αναπνέεις ν' αναπνέω• κι αν και αυτά υπερβολικά τα βρίσκης, να σε βλέπω μοναχά!

ΣΣ. Αφορμή για το σχόλιό μας είναι: Οι απολίτικες, φαλλοκρατικές και μεσαιωνικές, δηλώσεις, του μυθοπλάστη και κατά φαντασία υποψηφίου «Δημάρχου Κομοτηνής στις εκλογές του 2010», Προέδρου του ΕΒΕ Ροδόπης κ. Κώστα Λιούρτα, για τις δραστηριότητες της Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου της «Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορφέας» του Δήμου Κομοτηνής, κ. Φελίνας Καζάκου και των αξιόλογων Ελληνίδων καλλιτεχνών του έντεχνου τραγουδιού, κ. Γλυκερίας, κ. Άλκηστης Πρωτοψάλτη, της παρουσιάστριας κ. Βίκυ Χατζηβασιλείου και του γνωστού παρουσιαστή κ. Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Η αιτία του «ξεσπάματος», του κ. Λιούρτα είναι το «χρήμα και μόνο το χρήμα».
Ο κ. Λιούρτας «εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια», το σκεπτικό του απεικονίζει «μπαγιάτικα» στραγάλια, εκτεθειμένα προς πώληση σε Κινέζικες μελαμίνες!!!!!!!
Καλοθελητές, γνώστες των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του, ομιλούν, για την «μαύρη επένδυση», στραγαλό-μελαμίνης!!!!!
«ΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ».
Και ο Νομάρχης Ροδόπης, τον έχει συνομιλητή και «ειδικό σύμβουλο», στο καυτό θέμα «έξοδος από την οικονομική κρίση του Νομού Ροδόπης»!!!!!
Σώστε μας πριν τρελαθούμε.

Emilio Salvatore e Dolores Ibaruri (Pasionaria)
Laternaci Sefer usta –dansor Kara Fatme