ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.2.09

ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ........ ΕΧΕΙ "ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ"

sunday.jpg

Αυτό είναι το πρωτοσέλιδο της Free Sunday του Γιώργου Κύρτσου, που διανέμεται πανελλαδικά δωρεάν. Με ένα εκτεταμένο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που καταλαμβάνει δύο σελίδες, ρίχνει άπλετο φως στις σκοτεινές πτυχές αυτής της υπόθεσης.
Στην υπόθεση αυτή είχε, γίνει πολύ περιορισμένη και διακριτική αναφορά από τις εφημερίδες του Βόλου, τον περασμένο Σεπτέμβρη.
Στις 18 /9/2008 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης, κατηγόρησε τον σύζυγο της κας Ντόρας Μπακογιάννη για εμπλοκή στην υπόθεση, κατήγγειλε μεθόδευσή του που, όπως είπε χαρακτηριστικά, κρύβει πολιτικό σκάνδαλο.
Στον κ. Καρατζαφέρη, απάντησε τότε το Πολιτικό Γραφείο της υπουργού Εξωτερικών με ανακοίνωση, στην οποία γίνεται λόγος για ψεύδη και συκοφαντίες που εξυπηρετούν, προφανώς επιδιώξεις γνωστών λασπολόγων.
Το δε ΕΣΡ με την 618/9/12/2008 απόφασή επέβαλε στον ANT1 πρόστιμο 65.000€ για προσβολή της προσωπικότητας του κ. Κούβελου.

Αρνητικά σχόλια και πολλά ερωτηματικά προκαλεί και το γεγονός, ότι κανένας εισαγγελέας δεν ευαισθητοποιήθηκε. Το kentri.gr, το οποίο έχει στην κατοχή του ολόκληρο το φάκελο της υπόθεσης, ρώτησε την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Βόλου αν έχει επιληφθεί της υπόθεσης, για να πάρει την απάντηση, ότι έχει γίνει κάποια μηνυτήρια αναφορά. Όπως μας πληροφόρησαν, κανένας από τους καταγγέλλοντες, δεν έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά, αναμένοντες την εισαγγελία να κινηθεί αυτεπαγγέλτως. Σύμφωνα με δικηγόρο του Βόλου που γνωρίζει την υπόθεση, δεν αποκλείεται να πρόκειται για νομικό τερτίπι, όπως συνηθίζεται, προκειμένου να διαταχθεί μία δήθεν έρευνα, να μην προκύψει τίποτα και να μπει η υπόθεση στο αρχείο.
Ίσως τώρα, το εκτενές δημοσίευμα της εφημερίδας του κ. Κύρτσου προκαλέσει το ενδιαφέρον κάποιου εισαγγελέα.
Ερωτηματικά προκαλεί και η συγκυρία, που το θέμα αυτό επανέρχεται στην επικαιρότητα και μάλιστα με ιδιαίτερα καυστικό σχόλιο από τον ίδιο τον κ. Κύρτσο.
Και μάλιστα, αν πράγματι ισχύουν όσα έχουν γραφεί, μετά από συνάντηση που είχε πολύ πρόσφατα με την υπουργό Εξωτερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: