ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.2.09

"ΖΟΥΓΚΛΑ" VS "PRESSMME" (ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑΣ)


Τα κονταροκτυπήματα των πρωταγωνιστών της "κλειδαρότρυπας" δεν έχουν τέλος.

Ο Ταρζάν ξέχασε την υπόθεση Κορκολή και το δημόσιο "ξεφτίλισμα" που δώρησε στον συνθέτη. Μάλλον τον έζωσαν οι Ερινύες και άρχισε την ηθική κριτική στον συναδελφο του Δημοσιογράφο Παπαγιάννη και στις "φώτο" που με βαρύγδουπος τίτλους όπως ο " Ο ΛΙΓΟΥΡΗΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ" δημοσιεύθηκαν στην σελίδα του PRESSMMME.

Η ΟΥΣΙΑ.... της διαμάχης των δύο πρωταγωνιστών είναι η ίδια. Και οι δύο δημοσιογράφοι "πουλώντας" ΠΙΚΑΝΙΤΙΚΕΣ ειδήσεις προσπαθούν για τους ίδιους λόγους να ανταγωνιστούν και να κερδίσουν στην σφαίρα της δημοσιογραφικής "δόξας". Μιας "δόξας" που εξαργυρώνεται με θέσεις ΣΕ ΕΚΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ .

Παρατήρησα ότι η μπλοκόσφαιρα για το ανωτέρω θέμα έχει χωριστεί σε στρατόπεδα μεταξύ της διαμάχης των δύο "αποκαλυπτικών" δημοσιογράφων. Μα τι σχέση έχουν τα blogs με την "επικοινωνιακή" δημοσιογραφία των οποιονδήποτε δημοσιογράφων?

{Όλα για το "μπαγιόκο" } ...... αυτό είναι το σύνθημα τους ....που τόσο έντεχνα καμουφλάρουν για να παρουσιαστούν ως λειτουργοί της Δημοσιογραφίας και ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΗΣ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ".
Το γελοίο είναι ότι αυτοαποκαλύπτονται . Ο Ταρζάν έφτασε σε σημείο να παραθέσει την ηλεκτρονική του εφημερίδα συγκρινόμενη με το BBC για να αποδείξει στους επισκέπτες του ότι παρακολουθούν τον ΜΕΓΑ δημοσιογράφο , τον άνθρωπο "πύραυλο" , τον "αδιάφθορο" τον "ανιδιοτελή"..... μα πάνω από όλα τον "σεμνότυφο"...."ταπεινότατο" και ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΝ.
Φυσικά και η εσκεμμένη "σύγκριση" της zouglas με το BBC ήταν μια διαφημιστική "απάτη"

Ας δούμε τώρα το αντίπαλον δέος τον πραγματικά ομολογουμένως ανερχόμενο αποκαλυπτικό δημοσιογράφο κύριο Παπαγιάννη. Τα κοσμητικά επίθετα στο πρόσωπο του δεν σημαίνουν ότι παραγνωρίζουν και εξορκίζουν την "πατάτα" με την φώτο που αναρτήθηκε στο blog του με την δικαιολογία ότι "ένα δημόσιο πρόσωπο και δη πολιτικός ελέγχεται και για τον εν γένη βίο του" ( Παπαγιάννης σήμερα στον real fm) . Εντάξει ας υποθέσουμε ότι η "αποκάλυψη" με την φώτο του κυρίου Κωσταντόπουλου θα συντελέσει στην εξυγίανση του δημόσιου βίου........ με ποιόν τρόπο με αυτόν εδώ & εδώ & εδώ & εδώ ??????????????? Το συμπέρασμα δηλαδή ποιο είναι;....... ότι όταν τα δημόσια πρόσωπα οδηγηθούν σε ενδοοικογενειακές αναταραχές, και διαζύγια οι σύντροφοι τους,.... τότε θα νουθετηθούν και θα βρουν την στράτα της αρετής για να προσφέρουν ως πολιτικοί στον τόπο?? Η "αποκάλυψη" ,του φυσικού ερωτικού ενδεχομένως βίου, συντελεί στην πολιτική νουθεσία του πολιτικού προσώπου που εύλογα ως άνθρωπος εκ της φύσεως θα αναζητήσει?
ΠΙΣΤΕΎΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ......ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ" ΤΗΣ "ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑΣ" ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ...

Την ακεραιότητα στα πιστεύω του, ο κύριος Παπαγιάννης την έχει αποδείξει στο παρελθόν με την αποχώρηση του από τον REAL όταν του ζητήθηκε ...όπως έλεγε και ο κύριος Χατζηνικολάου από την συχνότητα του real fm ..... να " αφήσει" το blog του PRESSMME.
Όχι μόνον δεν το "άφησε" ο κύριος Παπαγιάννης αλλά και αποδεικνύοντας την ικανότητα του "κέρδισε" την επιστροφή του στον σταθμό του κυρίου Χατζηνικολάου.

Άκουσα σήμερα στον REAL τον κύριο Παπαγιάννη να λέει για τα "ηθικοπλαστικά" καρφώματα του Μάκη προς το πρόσωπο του....."...... δεν επιτέθηκα περισσότερο στον Μάκη και κρατήθηκα λόγο του Νίκου Χατζηνικολάου..... επειδή είναι οι δυο τους συνεργάτες....."..............

ΔΗΛΑΔΗ????? .......

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ..............

ΟΙ "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ" ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ...ΚΑΙ ΤΑ "ΠΙΣΤΕΥΩ"?????

ΥΓ: Η "ΣΚΕΨΗ" ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΑΜΕ ..ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ.... ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

2 σχόλια:

Unknown είπε...

ΜΟΝΟ ΑΗΔΙΑ ΠΛΕΟΝ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ...

Unknown είπε...

Και οι 2 Εξυπηρετούν Συμφέροντα...