ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.3.09

100.000 ΕΥΡΩ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ ΣΥΓΓΕΝΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η

ΚΑΙ

ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Για τον κ. Υπουργό Εσωτερικών

ΘΕΜΑ: «Σύμφωνα με καταγγελίες - που αποκαλύπτουν τον υποκριτικό χαρακτήρα της επανάληψης για πολλοστή φορά εξαγγελιών επικοινωνιακής κατανάλωσης για δήθεν περικοπές στις υπέρογκες αμοιβές υψηλόβαθμων Κυβερνητικών στελεχών - άμεσος καθημερινός συνεργάτης του Πρωθυπουργού με υψηλό θεσμικό ρόλο στην Κυβέρνηση Καραμανλή «φρόντισε» για στενό συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο επί δύο χρόνια ελάμβανε, σε φερόμενο καθεστώς «αργομισθίας» σε «ειδική θέση» αμοιβές ύψους περίπου 100.000 ευρώ ετησίως με την σύμπραξη της Κυβερνητικά διορισμένης Διοίκησης της ΕΡΤ»

Πέρα από τα προκλητικά θεσμικά ατοπήματα της Κυβέρνησης σε μια απροκάλυπτη μεθόδευση ελέγχου του περιεχομένου της καθημερινής ενημέρωσης των πολιτών με την μετατροπή της κρατικής τηλεόρασης σε επικοινωνιακό βραχίονα κομματικής προβολής της Κυβερνώσας παράταξης, η ΕΡΤ ΑΕ, μέσω της Κυβερνητικά διορισμένης Διοίκησής της φέρεται να έχει μετατραπεί σε ένα ακόμα εργαλείο ευνοιοκρατικών παροχών της Κυβέρνησης με σπατάλη δημοσίου χρήματος σε ημετέρους.

Είναι, δε, τέτοια η έκταση των φαινομένων σπατάλης και ευνοιοκρατίας στην κρατική τηλεόραση, που με υπογραφή της διορισμένης από την Κυβέρνηση Διοίκησης, στενότατο συγγενικό πρόσωπο άμεσου καθημερινού συνεργάτη του Πρωθυπουργού με υψηλό θεσμικό ρόλο στο Κυβερνητικό σχήμα, φέρεται για δύο συνεχόμενα έτη να λαμβάνει, ως προσωπικό ειδικών θέσεων» στην ΕΡΤ-SAT, ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τα 100.000 ευρώ. H συγκεκριμένη θέση, της οποίας η μηνιαία αμοιβή αγγίζει τα 6.700 ευρώ, δηλαδή περίπου 12 φορές τον βασικό μισθό του δημοσιογράφου, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται δώρα Πάσχα, Χριστουγέννων, αδείας, κλπ, φέρει τον τίτλο του Συντονιστή Προγράμματος και περιγράφεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ως «αργομισθία» καθαρά ευνοιοκρατικής φύσεως.

Πέρα από το προφανές ηθικό ασυμβίβαστο που προκύπτει από τους στενούς συγγενικούς δεσμούς με κορυφαίο Κυβερνητικό στέλεχος του συγκεκριμένου «Συντονιστή Προγράμματος» της κρατικής δορυφορικής τηλεόρασης είναι προφανές ότι πρόκειται για μία ακόμα περίπτωση παχυλών αποδοχών «ημετέρων» της Κυβέρνησης Καραμανλή από τα χρήματα του Ελληνικού λαού.

Και είναι πραγματικά προκλητικό, το Κυβερνητικό στέλεχος, που στα πλαίσια των καθημερινών καθηκόντων του, τον τελευταίο καιρό υπεραμύνεται των δήθεν αταλάντευτων προθέσεων του Πρωθυπουργού να περικόψει τις υπέρογκές δαπάνες δημοσίου χρήματος, που η ίδια η Κυβέρνηση του κ.Καραμανλή διόγκωσε, προκειμένου τα πάσης φύσεως blue “golden boys”, να αμείβονται παχυλά από το υστέρημα του Ελληνικού λαού για να επιδίδονται στη συνέχεια σε μία άνευ προηγουμένου κακοδιαχείριση του δημοσίου χρήματος και λεηλασία του δημοσίου πλούτου, να είναι το ίδιο πρόσωπο που στενότατος συγγενής του συγκαταλέγεται, σύμφωνα με τις παραπάνω καταγγελίες, στα blue boys και μάλιστα μέσα στην κρατική και κατά τα άλλα ανεξάρτητη τηλεόραση!

Μετά τα παραπάνω ερωτάσθε:

  1. Αληθεύει ότι πρόκειται για μια καθαρά ευνοιοκρατική πρόσληψη, που δικαιώνει το χαρακτηρισμό της «αργομισθίας», μετά από παρέμβαση προσώπου του στενού περιβάλλοντος του Πρωθυπουργού, ο οποίος τότε, όπως και σήμερα, φέρει υψηλό θεσμικό ρόλο στην Κυβέρνηση Καραμανλή;
  2. Αληθεύει ότι οι αποδοχές της παραπάνω φερόμενης ως διετούς ευνοιοκρατικής αργομισθίας υπολογίζονται στις 6.700 ευρώ μηνιαίως, δηλαδή 12 φορές το βασικό μισθό του δημοσιογράφου, με συνολικό κόστος δημοσίου χρήματος για την κρατική τηλεόραση άνω των 200.000 ευρώ για μία και μόνη εξυπηρέτηση σε «ημέτερο»;
  3. Με ποιο έρεισμα αξιοπιστίας, οι επαναλαμβανόμενες, αλλά ανεφάρμοστες Πρωθυπουργικές εξαγγελίες για δήθεν δραστικό περιορισμό των υπέρογκων αποδοχών των blue “golden boys”, που η ίδια η Κυβέρνηση Καραμανλή εκτόξευσε σε δυσθεώρητα ύψη και επέκτεινε, με σωρεία αχρείαστων αργομισθιών, σε διαφόρους «εκλεκτούς» ημέτερους, παρουσιάζονται και υποστηρίζονται στο δημόσιο διάλογο από το ίδιο Κυβερνητικό στέλεχος που επί διετίας στενότατος συγγενής του απολάμβανε παχυλές αποδοχές στην κρατική τηλεόραση.
  4. Παρακαλείσθε να καταθέσετε στην Ελληνική Βουλή:
    • Την από 27/4/05 Σύμβαση Εργασίας Προσωπικού Ειδικών Θέσεων μεταξύ του εν λόγω συγγενούς υψηλόβαθμου Κυβερνητικού στελέχους του στενού πρωθυπουργικού περιβάλλοντος και του Κυβερνητικά διορισμένου Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ ΑΕ, για τη θέση του Συντονιστής Προγράμματος της ERT-SAT της Γενικής Διεύθυνσης Τηλεόρασης
    • Την από 14/4/06 απόφαση ΔΣ για ανανέωση της παραπάνω σύμβασης καθώς και την ίδια την από 22/5/06 Σύμβαση μεταξύ του συγκεκριμένου δημοσιογράφου – συγγενούς του υψηλόβαθμου Κυβερνητικού στελέχους και του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: